ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ψηφίσματα αλληλεγγύης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ


ΛΟΚατζήδες. (Φωτογραφία αρχείου).


Για το στέλεχος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φλώρο και τη συμμετοχή του Κόμματος, στην Παγκόσμια εκστρατεία για δραστικές μειώσεις στις στρατιωτικές δαπάνες διεθνώς


Στο πλαίσιο της Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής που συνήλθε χθες, 9-4-2017, εξεδόθη το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης:
«Ως Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο και στέλεχος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Νώντα Φλώρο ο οποίος καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκισης με αναστολή για τη συμμετοχή του στην ειρηνική διαμαρτυρία που έγινε το 2014 στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον θάνατο των μεταναστών στο Φαρμακονήσι.
Η αλληλεγγύη μας στο σύντροφο είναι δεδομένη όπως δεδομένη είναι και η προσπάθεια μας να μην υπάρξουν νέα Φαρμακονήσια».

Παράλληλα με Ειδική Απόφασή της:
«Η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει τη συμμετοχή του Κόμματος και των δυνάμεων του, στην Παγκόσμια εκστρατεία για δραστικές μειώσεις στις στρατιωτικές δαπάνες διεθνώς.
Ειδικότερα καλεί τις Ο.Μ. και τα μέλη του Κόμματος που ενεργοποιούνται σε κοινωνικούς φορείς, να προτείνουν εκδηλώσεις και να τις στηρίξουν ενεργά, στο πλαίσιο του δεκαημέρου δράσεων για το ζήτημα, από τις 18-28 Απριλίου 2017».

Δεν υπάρχουν σχόλια: