ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Νομιμότητα και διαφάνεια στη λειτουργία της ΠΔΕ


Φωτογραφία από τις επισκέψεις του κ. Δριβίλα στις ενότητες της περιοχής Δυτ. Ελλάδας.Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα

Ο καλύτερος σχεδιασμός και προγραμματισμός σε υπηρεσιακά και εσωτερικής λειτουργίας θέματα, απασχόλησε τις συναντήσεις που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.
Αρχικά επισκέφθηκε την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, όπου σε συσκέψεις με την Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά, Διευθυντές και εργαζόμενους τέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι προτάσεις που έχουν για να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και η καθημερινότητα των πολιτών και των υπαλλήλων.
Αντίστοιχες συναντήσεις έκανε και στην Π.Ε. Ηλείας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γεωργιόπουλο, τους Διευθυντές, προισταμένους τμημάτων, υπαλλήλους, καθώς και τον Σύλλογο των Εργαζομένων, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Γεωργία Πλώτα. Κατά τις συναντήσεις ενημερώθηκε εκτενώς για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας κ.α.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβίλας, ευχαρίστησε τόσο τους Διευθυντές όσο και τους εργαζόμενους για την φιλότιμη δουλειά που καταβάλλουν, παρά τις όποιες ελλείψεις σε προσωπικό, για τις οποίες, όπως τόνισε, καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια.
Παράλληλα, ο κ. Δριβίλας τους ζήτησε, όπως έχει άλλωστε ζητήσει και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, να στηρίξουν το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας με βάση τις αξίες της νομιμότητας, του δικαίου και της διαφάνειας με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Να σημειωθεί πως οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν καθ’ όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.
Δημοσίευση σχολίου