ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς

Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        50 χρόνια από τη συφοριασμένη χούντα των συνταγματαρχών
·        Χουνταίοι , ρουφιάνοι , στρατόκαυλοι
·        Φασίστες,

·         αντιδημοκράτες,
·        Αντικομουνιστές
·        Και λοιπά κουμάσια
·        Κακό χρόνο νάχετε
·        Και όσα βάσανα φορτώσατε
·         ως χούντα
·        Στις πλάτες
·        Στη ζωή
·        Στην ψυχή
·        των ελλήνων
·        να τα κουβαλάτε εσαεί.
·        Οι άλλοι
·         Να έχουμε το νου μας
·        Γιατί καθήκια  πάντα υπήρχαν και υπάρχουν
·        Και με  «δημοκρατικό»  μανδύα
·        Το Νου μας….
·        Με την άφιξή του στην Ουάσιγκτον, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέκρουσε κατηγορηματικά τις απαισιόδοξες προβλέψεις του ΔΝΤ για τα πλεονάσματα δηλώνοντας ότι την τελευταία διετία οι εκτιμήσεις της ελληνικής κυβέρνησης έχουν αποδειχθεί πιο ρεαλιστικές, άφησε ευθείες αιχμές για τις επιδόσεις του έως πρότινος συμμάχου του Πολ Τόμσεν, και προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης του Ταμείου από την Ευρώπη.
·        Τώρα τι να τραγουδήσεις
·        Το «βρε πως αλλάζουν οι καιροί»
·        Η το «Υποκρίνεσαι»;
·        Όποιο και νάναι είναι γεγονός ότι τους έχουμε κάνει μαλλιά κουβάρια…
·        …Μωρό μου απαγορεύτηκαν :
·        Αντηλιακή κρέμα για παιδιά Nivea
Όνομα: Nivea Sun Kids
Τύπος/αριθμός μοντέλου:
1) Nivea Sun Kids swim & play latte solare SPF 50+, 85833,
2) Nivea Sun Kids swim & play SPF 30, 85832,
3) Nivea Sun Kids latte solare protettivo SPF 50+, 85486
Χώρα προέλευσης: Γερμανία
·        Βρεφικά μαντηλάκια μάρκας Baby tender
Όνομα:Baby wipes, fresh scented
Περιγραφή: 80 τεμάχια μαντηλάκια βρεφικής φροντίδας σε ροζ, πλαστική συσκευασία.
Χώρα προέλευσης: Κίνα
·        Βολέψου με λαδάκι και καμιά πετσετούλα…
·        Για σένα που υμνείς την… αγνότητα των χουνταίων
·        Αλλά να το διαβάσεις…
·        Θα σε ρωτήσω…
·        Βασ. Ραφαηλίδης  φυλακισμένος από τη  χούντα: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Γιώργο, έναν καλοκάγαθο αστυφύλακα μιας κάποιας ηλικίας που έπαιρνε σύνταξη σε λίγο. Απ’ αυτόν μαθαίναμε στο κρατητήριο, όπου οι εφημερίδες απαγορεύονταν αυστηρά, τα σημαντικά διεθνή γεγονότα. Αυτός ήταν που μας πληροφόρησε για το θάνατο του Γκεβάρα, για τον οποίο, άλλωστε, με δυσκολία έκρυβε το θαυμασμό του. Φυσικά, όλα αυτά μας τα’λεγε εμπιστευτικά, σχεδόν συνωμοτικά. Ωστόσο, δεν έκανε ποτέ κουβέντα για τη χούντα και τα σχετικά με τον πάνω κόσμο, των ζώντων ελλήνων.
·        Β. Ραφαηλίδης: Το θέμα είναι να μην μπεις φυλακή. Όμως, έτσι και μπεις, αισθάνεσαι ελεύθερος. Κανείς δεν μπορεί να σε συλλάβει όταν ήδη σε έχουν συλλάβει και σε έχουν βάλει φυλακή. Παίζαμε σκάκι, παιχνίδι θα’ λεγες σπέσιαλ για φυλακισμένους που δεν κατάλαβα πως γίνεται και το παίζουν και εκτός φυλακής. Κάναμε διαλέξεις με θέματα γενικού εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος, αφήνοντας την πολιτικολογία για τις κατ’ ιδίαν ατέλειωτες συζητήσεις, και γενικά περνούσαμε την παγιδευμένη ζωή μας με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, όπως έλεγαν οι συνηθισμένοι στη χρηστομάθεια παλιότεροι σύντροφοί μας, που ένοιωθαν στη φυλακή σα στο σπίτι τους. Ειδικότερα ο Χρόνης Μίσσιος, που είχε πάθει τον παθών του τον τάραχο μια ζωή στις φυλακές και στα απομονωτήρια των φυλακών, ήταν σχεδόν ευτυχής που πρώτη φορά στην καριέρα του ως δεσμώτης βρίσκονταν ανάμεσα σε τόσους πολλούς και τόσο διαπρεπείς συντρόφους. Δίπλα μου ακριβώς, κολλημένο στη γωνία, ήταν το κρεβάτι του Λεωνίδα Κύρκου, που δεν ήταν ακόμα ούτε ευρωκομμουνιστής, ούτε ανανεωτικός.
·        Αποχωρεί από την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος, επικαλούμενος φόρτο εργασίας,
·        Σωστά
·        Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι…
·        Δίωξη εναντίον Προβόπουλου –Σάλα . Η δίωξη παραγγέλθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την επίκουρη οικονομική εισαγγελέα, Ελένη Μιχαλοπούλου, η οποία, σε πόρισμα που παρέδωσε στον προϊστάμενό της, καταλογίζει στην κεντρική τράπεζα της χώρας ότι δεν προστάτεψε, ως όφειλε, τα αποθεματικά Ασφαλιστικών Ταμείων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, με αποτέλεσμα να χαθούν εκατομμύρια προς όφελος της Τράπεζας Πειραιώς.
·        Θεματοφύλακες δεν τους λες
·        Τερματοφύλακες ούτε καν
·        Πραματευτές
·        Και ξεπουλητάδες
·        Αυτό ΝΑΙ…
·        Κε Ξανθέ και Πολλάκη
·        Στο 409 της Πάτρας να  συγκεντρώσετε όλες τις διάσπαρτες υπηρεσίες Υγείας, πρώην ΙΚΑ κλπ και τις διοικήσεις και την 6ηΥΠΕ
·        …ΣΕΣ…ας επαφίεται η αναζωογόνηση του…
·        Βέβαια σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ αυτό έπρεπε να το έχετε κάνει από… πέρυσι
·        Αλλά δεν πειράζει ξεκινήστε το…
·        Αλέξης Τσίπρας: Κατά τα δύο τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει υπεραποδώσει. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) το αναγνώρισε πρόσφατα, αναθεωρώντας προς τα πάνω τις προβολές του για τα πρωτογενή, πλεονάσματα: από το 0,1% του ΑΕΠ στο 3,3% το 2016, από το 0,7% του ΑΕΠ στο 1,8% το 2017, και ούτω καθεξής. Αυτή η υπεραπόδοση είναι το αποτέλεσμα μιας προοδευτικής φορολογικής πολιτικής που εκσυγχρόνισε το φορολογικό μας σύστημα και αντιμετώπισε τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στις φορολογικές μεταρρυθμίσεις το 2015.
·        Μωρέ καλά είναι τα βραβεία και οι αναγνωρίσεις
·        Αν και μερικές φορές είναι παγίδα
·        Το θέμα είναι να
·        Βάλτε μπρος ….
·        Γιατί αρκετούς κύκλους έκανε το καραβάνι…
·        Τα σκυλιά ;
·        Ποια σκυλιά;
·        Α, περί ζαγαριών πρόκειται
·        Που θέλουν να γίνουν ύαινες…
·        Αλ.Τσι:Η σύγκρουση μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ σχετικά με το ελληνικό δημόσιο χρέος στερεί από την οικονομία μας πολύτιμο χρόνο και καθυστερεί την αναμενόμενη επιστροφή στην ανάπτυξη.
·        Όπου μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια …
·        Τεράστιο παγόβουνο πλησιάζει τα ανατολικά παράλια του Καναδά κι έχει μετατρέψει την μικρή πόλη, Φέριλαντ, όπου ζουν περίπου 400 άτομα σε, σε τουριστική ατραξιόν.
·        Παναγιώτη Κουρουπλή: Έχεις σχέδιο για την αντιμετώπιση παγόβουνου στο Αιγαίο;
·        Όχι;
·        Ανοχύρωτη χώρα ….
·        Στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό της εγγύησης που όρισε το δικαστήριο για την αποφυλάκισή του.
·        Να προσφέρει κοινωνική εργασία…
·        Να σκουπίζει τη Χαριλάου Τρικούπη κάθε μέρα
·        Πρωί Βράδυ…
·        Και σφουγγάρισμα …
·        Με χλωρίνη…
·        ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…
Δημοσίευση σχολίου