ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Τεμπονέρας πάντα «άνοιγε δρόμους»

Σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Διονύσης Τεμπονέρας, γιος του δολοφονημένου αγωνιστή της Αριστεράς Νίκου Τεμπονέρα, με αφορμή τα εγκαίνια της σήραγγας με το όνομα του πατέρα του από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη το πρωί. Δείτε την ανάρτηση:
 
Dionisis Temponeras
πριν από 10 ώρες

Ο Νίκος Τεμπονέρας σε όλη την πορεία της ζωής του «άνοιγε δρόμους». Πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του για δημοκρατία, ελευθερία, δημόσια δωρεάν παιδεία, δεν δίστασε να βάλει το κεφάλι του μπροστά στα παρακρατικά λοστάρια του φασισμού και να λάβει θέση ανάμεσα στους λαϊκούς αγωνιστές της Νεοελληνικής Ιστορίας. Ο Νίκος Τεμπονέρας δεν έχει πολιτικούς ιδιοκτήτες, δεν τους χρειάστηκε ποτέ. Το όνομά του θα συνεχίσει να αντηχεί στους αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων για δουλειά, γνώση, αξιοπρεπή ζωή. Τα εγκαίνια της σήραγγας με το όνομά του, αποτελούν φόρο τιμής όλων εκείνων, όσων θα συνεχίσουν να πιάνουν το νήμα από εκεί που το άφησε ο αγωνιστής δάσκαλος,μνημείο πάλης και αγώνα για μια καλύτερη ζωή.
Ζει, ζει ο Τεμπονέρας ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί.
Δημοσίευση σχολίου