ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς


Του  Ντίνου Βγενόπουλου
·        Δεν είναι για πανηγύρια
·        Δεν είναι και για τα πανηγύρια
·        Η συμφωνία
·        Τ' όνειρο του παιδιού είναι η ειρήνη.
·        Τ' όνειρο της μάνας είναι η ειρήνη.
·        Τα λόγια της αγάπης κάτω απ' τα δέντρα,
·        είναι η ειρήνη. (…)
·        Με το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου έκλεισε την ομιλία του στη  Μασσαλία  Μελανσόν
·        Και ήδη βρίσκεται στο 18% και πάνω
·        Αν ..μαζέψει και τον Αμόν
·        Δεν είναι …μακράν  ο δεύτερο γύρος …
·        Το τι προηγήθηκε της πολιτικής συμφωνίας στη Μάλτα δεν λέγεται
·        Τσίπρας, Μέρκελ , Λαγκάρντ. Γκάμπριελ , Τουσκ , Γιουνκερ,
·        Θα …πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους
·        Σε τηλεφωνήματα…
·        Μόνο ένα σας λέω
·        Μάζεψέ τον
·        Είπε ό ένας
·        Στην άλλη…
·        Και η άλλη είπε στην άλλη
·        Μειώστε το
·        Ο άλλος είπε στη  …σύμμαχο του
·        Αν δεν βρεθεί λύση τα χαλάνε
·        Μύλος στου λέω …
·        Όπως υποστηρίζει ο Εριχ Σμιτ-Εενμπομ, ο Ερντογάν έχει δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του να αποσταθεροποιήσουν χώρες όπως είναι η Ελλάδα.
·        Την οποία θεωρεί «τελειωμένη»
·        Ο …ερίφης…
·        Παρά τα κόλπα του
·        Και τη βέβαιη νοθεία
·        Δεν βλέπω να κάνει καλό…Πάσχα
·        Αν κερδίσει θα κερδίζει με την μισή Τουρκία δεμένη χειροπόδαρα…
·        Ασφαλη…τικη χώρα…
·        Σκόπια: Τέσσερις μήνες ακυβερνησίας δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια διέξοδος . Για τον σχηματισμό κυβέρνησης είναι απαραίτητη η συμμαχία με τον συνασπισμό των τριών μεγάλων αλβανικών κομμάτων, που ήρθε τρίτος στις εκλογές και έχει καταλήξει σε μια πλατφόρμα αιτημάτων που περιλαμβάνουν περισσότερα δικαιώματα για την αλβανική μειονότητα (αποτελεί περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού 2,1 εκατ.) και την καθιέρωση της αλβανικής ως δεύτερης επίσημης γλώσσας.
·        Οι τερατογενέσεις στα χαρτιά
·        Γεννούν ακόμα χειρότερα τέρατα στη ζωή…
·        Δημοσίευμα της  Documento: Η  εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Λίνας Νικολοπούλου , σύζυγος Γιάννη Στουρνάρα, και των δύο κορών τους ζεύγους, η οποία ανέλαβε να διαφημίσει ως «λοιμώδες νόσημα» τον καρκίνο για το ΚΕΕΛΠΝΟ και ελέγχεται για την αμοιβή των 1,5 εκατ. ευρώ που έλαβε για αυτό, είχε αναλάβει τη διεξαγωγή μεγάλων συναντήσεων φαρμάκου, όπως τα συνέδρια της Ελληνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), τα φόρουμ για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας αλλά και τα συνέδρια eHealth το 2014 του υπουργείου Υγείας.
·        Ευτυχώς τους …πρόλαβαν
·        Θα ξαναέβγαζαν και το νερό του Καματέρου
·        Και την «αγία Αθαννασία»
·        Και ποιος ξέρει τι άλλο
·        Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει
·        Πλουσιοπάρχα…
·        Την διαφωνία τους με τις κυβερνητικές επιλογές κατέθεσαν σε κείμενό τους ο Νίκος Φίλης και 12 στελέχη της ΚΕ που προέρχονται από την ομάδα των «53». Κόμμα και κυβέρνηση χρειάζονται «συνολική αριστερή στροφή» και «συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα» με στόχο την «επανασύνδεση» με τα «κινηματικά τμήματα της κοινωνίας» εκτιμούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνυπογράφουν το κείμενο, το οποίο και κατέθεσαν στην ΚΕ.
·        Οι 41 από τους 53 ΔΕΝ υπόγραψαν
·        Ο δε Φίλης είπε πως δεν τίθεται θέμα εκλογών
·        Φιλη…κες συστάσεις είναι τελικά;…
·        Ο Ντέιβιντ Λέβι, ειδικός των ρομπότ και συγγραφέας του βιβλίου «Η αγάπη και το σεξ με τα ρομπότ», δήλωσε  ότι «το σεξ με τα ρομπότ θα γίνει πιο ευχάριστο απ’ ότι με τους άλλους ανθρώπους, λόγω της εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης. Τα ρομπότ θα είναι πιο ελκυστικά και ο πρώτος γάμος θα γίνει πριν κι όχι μετά το 2050».
·        Χωρίς πονοκεφάλους υποθέτω
·        Και …περιττές ερωτήσεις…
·        Τραγικό….
·        Εμφυτεύματα σε ανθρώπους: «Το μεγαλύτερο όφελος, πιστεύω, είναι η ευκολία», δήλωσε ο Πάτρικ Mesterton, της «Epicenter». Ως απόδειξη, ξεκλειδώνει μια πόρτα απλώς κουνώντας το χέρι του κοντά της. «Αντικαθιστά ουσιαστικά πολλά πράγματα που έχετε, άλλες συσκευές επικοινωνίας, είτε πρόκειται για πιστωτικές κάρτες ή για κλειδιά. Εργαζόμενοι όπως η 25χρονη, Sandra Haglof, που εργάζεται για την Eventomatic, μια εταιρία που λειτουργεί στο πλαίσιο της «Epicenter», απλώνει το χέρι της για να εμφυτευθεί το τσιπ. «Θέλω να είμαι μέρος του μέλλοντος».
·        Αλλά με την ίδια ευκολία κ. Πάτρικ  μπορεί κάποιος να σκοτώσει . να πάρει το εμφύτευμα και να μπει όπου θέλει…
·        Yuval Noah Harari : «Νομίζω ότι είναι πιθανό μέσα στα επόμενα 200 χρόνια ο Homo sapiens θα μπορέσει να αναβαθμιστεί σε ένα είδος θεϊκής οντότητας, είτε μέσω της βιολογικής χειραγώγησης ή μέσω της γενετικής μηχανικής, με τη δημιουργία cyborgs, ένα εν μέρει οργανικό μέρος και ένα μη βιολογικό-οργανικό
·        Που πάμε ρε που πάμε;….
·        …Μπροστά …
·        «HAYIR»(όχι)
·        Για να μη γίνει του Ερντογάν το χατίρ…
·        Η δήλωση του Γιώργου Σουφλιά για τα μεγάλα έργα δείχνει ότι μια άλλη δεξιά είναι …εφικτή.
·        Δεν λέει …κουφά ο άνθρωπος…
·        Με την αμφισβήτηση που δέχεται ο Τράμπ και το περιβάλλον του τίποτα δεν είναι απίθανο
·        Διότι ως γνωστόν
·        Ενός κακού –της εκλογής –
·        Μύρια έπονται…
·         Μία  πρωτοβουλία του υπουργού Νίκου Κοτζιά συγκεντρώνονται σε ένα Φόρουμ 10 χώρες που αποτέλεσαν κοιτίδες αρχαίων πολιτισμών. Στις 24 Απριλίου θα γίνει η πρώτη συνάντηση  «Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών» (Ancient Civilizations Forum) με τη συμμετοχή της Κίνας, της Αιγύπτου, της Βολιβίας, της Ινδίας, του Ιράκ, του Ιράν, της Ιταλίας, του Μεξικού και του Περού.   Η Υπουργική Διάσκεψη των Αθηνών σηματοδοτεί την επίσημη σύσταση του Φόρουμ και θα πραγματοποιηθεί έπειτα από κοινή πρόσκληση που απηύθυναν ο κ. Κοτζιάς και ο Κινέζος ομόλογός του, Γουάνγκ Γί.
·        Ονόματα βαριά στην ιστορία και τον πολιτισμό… 
·        Το 41% των θαλάσσιων θηλαστικών (δελφίνια, φάλαινες, φώκιες κ.α.) και το 34% των συνολικών πληθυσμών ψαριών χάθηκαν από τη Μεσόγειο κατά τα τελευταία 50 χρόνια.     Οι μεγαλύτερες μειώσεις ψαριών και θαλάσσιων θηλαστικών έχουν υπάρξει στη Δυτική Μεσόγειο και στην Αδριατική (περίπου 50% μέσα στην τελευταία 50ετία), ενώ οι μικρότερες απώλειες υπήρξαν στο Ιόνιο (μόνο 8%), η θάλασσα του οποίου φαίνεται πως βρίσκεται σε συγκριτικά καλύτερη κατάσταση.
·        Και τα ψάρια…πρόσφυγες  εδώ βρίσκουν καταφύγιο…
·        F.T : Οι πιστωτές της Ελλάδας πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα το δυνατόν νωρίτερα. Έχουν, την ηθική υποχρέωση να βάλουν τέλος στα επαναλαμβανόμενα «διπλωματικά επεισόδια» καθώς η μια ή η άλλη πληρωμή πλησιάζει.
·        Υποχρεώσεις;
·        Ηθική

Δημοσίευση σχολίου