ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο νότιο ΠάρκοΜε την ομιλία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη στις 9 μ.μ. που περιείχε πολλές αντικυβερνητικές αιχμές και παραγνωρίζοντας ότι το Νότιο Πάρκο παραδόθηκε στο Δήμο, από την κυβέρνηση και τον ΟΛΠΑ, υπό τη διοίκηση του Νίκου Κοντοέ, καπηλεύτηκε το γεγονός παρουσιάζοντάς το ως αίτημα που διεκδικήθηκε μόνον από την παράταξη του ΚΚΕ, όταν είναι γνωστό ότι αυτό έχει προϊστορία σαράντα χρόνων. 


Προηγήθηκε συναυλία με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Νίκο Μπαλή  και αμέσως μετά, ολοκληρώθηκε με ομιλία Πελετίδη, το διήμερο εκδηλώσεων στο Νότιο Πάρκο, που διοργάνωσε ο Δήμος για τον ένα χρόνο από την πορεία, Πάτρα – Αθήνα, με σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».


Δημοσίευση σχολίου