ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Μαξίμου: Μηδενικός ο δημοσιονομικός αντίκτυπος



Επετεύχθη ο στόχος για μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο των μέτρων και αντιμέτρων για το 2019 και το 2020, σημειώνουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την καταρχήν συμφωνία που υπήρξε στη συνεδρίαση του Eurogroup στη Μάλτα.


Όπως αναφέρουν, στα εργασιακά συμφωνήθηκε η επαναφορά στην ευρωπαϊκή κανονικότητα με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις από τον Σεπτέμβριο του 2018, τόσο με την αρχή της επεκτασιμότητας όσο και με αυτή της ευνοϊκότερης ρύθμισης. Υπογραμμίζουν ότι αποκρούστηκαν: λοκ άουτ και αύξηση ορίου ομαδικών απολύσεων.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως «τα θετικά δημοσιονομικά αποτελέσματα του 2016 καθώς και οι συνομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε κορυφαίο επίπεδο, συνέβαλαν καθοριστικά στο να βρεθεί κοινό έδαφος και λύση στο Eurogroup».

Τέλος, υπογραμμίζουν ότι στην τελική συμφωνία θα περιλαμβάνεται πακέτο θετικών μέτρων ύψους 2% του ΑΕΠ που θα αφορούν την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, καθώς και σειρά αλλαγών στον ΕΝΦΙΑ και τη φορολογία εισοδήματος.

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στη διαπραγμάτευση 

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της στη διαπραγμάτευση εξαπολύει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για βέρτιγκο που δεν έχει προηγούμενο.

«Μέχρι χθες ήθελε να κλείσει η συμφωνία, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση, και ζητούσε 'τόσα και άλλα τόσα μέτρα'. Σήμερα που επιβεβαιώθηκε ο μηδενικός δημοσιονομικός αντίκτυπος των μέτρων και η επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας, η ΝΔ στέρεψε από επιχειρήματα και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί έκλεισε τη συμφωνία!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Έμεινε με το διαρκές αίτημα των εκλογών, για να επιβεβαιώσει το φόβο των ίδιων των στελεχών της ότι καταντούν γραφικοί» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση


Δεν υπάρχουν σχόλια: