ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Χυδαίος πόλεμος κατά της κυβέρνησης από το Συγκρότημα



Όσο οι μέρες πλησίαζαν για να γίνει η συζήτηση στο Γιουρογκρούπ για τη διαπραγμάτευση της Β΄ Αξιολόγησης, τόσο οι καταχρεωμένες μεγάλες, δήθεν έγκυρες εφημερίδες και τα μπουγαδοκάναλα της νυχτερινής τσόντας, του τύπου φίλησέ με λολομαρία μου, έβγαζαν «αποκλειστικότητες». 


Στο πλαίσιο αυτό και στον τεταρταίο πυρετό που τους έπιανε, στη σκέψη και μόνο ότι το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε θα εγκαταλείψουν τον Κυριακούλη που τους προστατεύει και θα ελευθερωθεί ο δρόμος -μοιραίο που συνέβη- για να σταθεί η κυβέρνηση Τσίπρα και να συνεχίσει τις παραπομπές στον Εισαγγελέα, όλων όσων βούτηξαν το δάκτυλό τους στο μέλι του κράτους και των Τραπεζών, έκαναν το παν για να αποτύχει η χθεσινή απόφαση υπέρ της Ελλάδας στη Μάλτα.

Στην ίδια τροχιά και το καταχρεωμένο στις Τράπεζες Συγκρότημα Λαμπράκη (Στ. Ψυχάρη σήμερα), που υπνομεύοντας την διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας δημοσίευσε δύο ημέρες πριν το Γιουρογκρούπ της Μάλτας, την... αποκλειστική είδηση (μπαγιάτικη δύο χρόνων) ότι η Οικονομία της χώρας καταρρέει και αποτέλεσμα αυτού είναι η μεταφορά αποθεμάτων του ΟΑΕΔ στο λογαριασμό της Τράπεζας Ελλάδας, δήθεν για να μπορέσει από εκεί η κυβέρνηση να αντλήσει χρήματα για τις ανάγκες του κράτους!

Η ανάρτηση του ΓΓ του Υπ. Εργασίας Ανδρ. Νεφελούδη
 
ΔΕΙΤΕ πως απαντά ο οικονομολόγος και σύμβουλος αστικής και τοπικής ανάπτυξης, Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος ορίστηκε νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας . Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρω ότι ο Ανδρ. Νεφελούδης, είναι  γεννημένος στην Αθήνα το 1954 και εκλεγμένος μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Φυλακισμένων και Εκτοπισμένων Αντιστασιακών της περιόδου 1967-1974 και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το 1986 μέχρι το 2014.

Το σχόλιο που αναδημοσιεύω παρακάτω, είναι αντιγραφή από την προσωπική σελίδα που διατηρεί στο fb, ο Ανδρ.Νεφελούδης και είναι ενδεικτικό του λυσσαλέου πολέμου που κάνουν τα κάθε λογής συμφέροντα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, στην ουσία:

Σχολίασε ο Ανδρέας Νεφελούδης.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΛΛΙΖΕΙ. 

Αιδώς Αργείοι. Φαίνεται πως η καλή εφημερίδα αρέσκεται να ζητάει συγνώμη για επανειλήμενες ψευδείς ειδήσεις (τα λεγόμενα και fake news), αλλά δεν το βάζει κάτω. Σήμερα αναδημοσιεύει σχολιάζοντας με στόχο την αποτυχία της διαπραγμάτευσης, ένα δελτίο τύπο του τροχονόμου των απολύσεων Βρούτση για το που καταθέτει τα αποθεματικά του ο ΟΑΕΔ. 

Ως λαγοί και οι δυό αναφέρουν ότι η κατάθεση των αποθεματικών του ΟΑΕΔ στην τράπεζα της Ελλάδας γίνεται για να μαζευτεί (άκουσον άκουσον) χρήμα από την κυβέρνηση για την αναμενόμενη ρήξη (!!!!). Πόση διαστροφή της αλήθειας; Τι και αν από την απόδοση της τοκοφορίας της κατάθεσης των αποθεματικών στην συγκεκριμμένη τράπεζα, ο ΟΑΕΔ μπορεί πολύ πιό εύκολα και αποδοτικά να είναι απόλυτα συνεπής στις τεράστιες υποχρεώσεις του πρός τους ανέργους και χειμαζόμενους που οι ίδιοι δημιούργησαν. Γιατί πράγματι η αλήθεια, από την οποία έχουν πάρει διαζύγιο, αυτή ακριβώς είναι. Με τις αποδόσεις αυτές ο ΟΑΕΔ μπορεί να κινείται πιό γρήγορα και πιό αποτελεσματικά. Αυτό και μόνον αυτό. 

Αλλά τι να πείς για έναν οργανισμό και έναν πρώην Υπουργό που η χρηστή διαχείριση είναι άγνωστες λέξεις, αν κρίνουμε από το καθεστώς που είναι τώρα ο ΔΟΛ (καθεστώς ειδικής διαχείρισης , γιατί άραγες;) και από τα πεπραγμένα του Βρούτση στο Υπουργείο Εργασίας, γιαυτό, αυτός ειδικά να προσέχει τα ψέματα του. 

Ξανά ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. Να θυμίσω απλά ότι η κατάθεση των αποθεματικών του ΟΑΕΔ στην Τράπεζα της Ελλάδας γίνεται από το 2015 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με επαναλαμβανόμενες αποφάσεις του ΔΣ. Το γιατί τώρα το θυμήθηκε ο τροχονόμος και η εφημερίδα που βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης πρέπει να μας απαντήσει η κοινή λογική. Τι δεν καταλαβαίνεις όταν μιλάμε για το μαύρο μέτωπο της καταστροφής;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: