ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ο κ. Πελετίδης για ΚΟΔΗΠ


Αφού τα παιδιά δεν σκαμπάζουν από ηλεκτρονικό υπολογιστή, κι ούτε αγγλικά και άλλα ευρωλιγούρικα ξέρουν, να αφήσουμε τα παιδιά των καπιταλιστάδων να πάρουν τις θέσεις και να 'ματε εμείς η αιτία;  


«Με την δημοσίευση της προκήρυξης (ΣΟΧ1/17, ΣΟΧ2/17) δεχθήκαμε παράπονα και διαμαρτυρίες από υποψηφίους που θεωρούσαν ότι αποκλείονται...» δικαιολογείται!



«...Αυτοί που δήθεν φωνάζουν ότι αδικούνται οι εργαζόμενοι είναι οι ίδιοι που έχουν απαγορεύσει τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έχουν μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, βάζουν τον λαό να πληρώνει καθημερινά περισσότερα από την τσέπη του, τον στέλνουν στα συσσίτια και στην ανεργία  ενώ την ίδια ώρα φοροαπαλλάσσουν τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες».

Με τα παραπάνω κια με προσπάθεια να βγει από τα Αριστερά, στις επικρίσεις που δέχεται, καταλήγει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων, που αφορά την σχετική διήμερη αναστολή (σ.σ.: τόση ήταν η ζωής και κοντό το νήμα της). 

Ο λόγος για την παράνομη αναστολή της αναστολής, ω αναστολή, της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη των οκτώ ατόμων, για ανάγκες του Δήμου, μιας και ο κ. Πελετίδης και οι συν αυτώ πίστεψαν πως μπορούν να ασκήσουν κρατική εξουσία και να αλλάξουν τα αδιάβλητα δεδομένα  υπέρ των δικών τους παιδιών.

Και τούτο διότι: «Με την δημοσίευση της προκήρυξης (ΣΟΧ1/17, ΣΟΧ2/17) δεχθήκαμε παράπονα και διαμαρτυρίες από υποψηφίους που θεωρούσαν ότι αποκλείονται, ενώ διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για τις συγκεκριμένες  θέσεις  με βάση το επίσημο προσοντολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους».

Ήτοι κόλλημα αφισών, κράτημα πανό, εθελοντική και προς Θεού, όχι με προτροπή συμμετοχή στις εκδηλώσεις, του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ (σ.σ.: εδώ χθες ατύχησαν) της Ειρήνης, της Γεωργίας κλπ. Ενίοτε και με καθήκοντα  επαγρυπνιστού, όπου χρειαστεί!

Και φυσικά όχι με γνώσεις αγγλικές, υπολογιστή και άλλα ευρωλιγούρικα!

Κι αφού η μπερτοδούλειος τακτική της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πέρασε χάρη στη σύσσωμη αντίδραση της αντιπολίτευσης, επιστρατεύτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, που την επομένη της συνεδρίασης εμφανίστηκε στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ με τελείως αντίθετες απόψεις από αυτές που είχε επικροτήσει την προηγούμενη ημέρα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να μην αδικηθεί κανείς,  παγώσαμε την προκήρυξη ώστε να διερευνηθεί το θέμα και να   συζητηθεί η συνέχιση  της ή όχι στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ. ΤΟ ΔΣ αποφάσισε την συνέχιση της προκήρυξης ως έχει.

Αυτά για την αποκατάσταση της πραγματικότητας. Ουδεμία σχέση έχει η απόφαση για πάγωμα της προκήρυξης  με μηχανορραφίες και αδιαφάνειες του Δήμου».

Ή αλλιώς  εάν η αλήθεια δεν χωράει στις επιδιώξεις μας, τότε... Αλίμονο στην Αλήθεια!

Αλλά κύριε Δήμαρχε, ποιος σας συμβούλευσε; (Σ.σ.: αχ αυτοί οι... μυστικοσύμβουλοι. Αυτοί φάγανε τον αφέντη). Ποιος σας είπε ότι έχετε έννομο δικαίωμα να αλλάξετε τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού;

Μήπως δεν έχετε σκοπό να ζητήσετε παράταση ισχύος του χρόνου υποβολής δικαιολογητικών , κατά 2 ημέρες, όπως δηλώσατε στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ και εξ αυτού, σας επισημάνθηκε πως πρώτα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τους βλαφθέντες υποψηφίους, όπως σας συνέστησε η εκπρόσωπος της ΡΑΠ δημ. σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα;

Αυτά ως απάντηση του Istologiou G. Mosxou, στα όσα ισχυρίζεται η δημοτική αρχή, παρακάτω.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

 «Επειδή πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα όσο αναφορά προκήρυξη του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων,  επειδή θεωρούμε απαράδεκτο ως Δημοτική Αρχή να αφήνονται αιχμές που έχουν να κάνουν με την διαφάνεια η όχι μιας προκήρυξης και αν ο Δήμος ωφελεί η όχι τα "παιδιά" του, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

Με την δημοσίευση της προκήρυξης (ΣΟΧ1/17, ΣΟΧ2/17) δεχθήκαμε παράπονα και διαμαρτυρίες από υποψηφίους που θεωρούσαν ότι αποκλείονται, ενώ διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για τις συγκεκριμένες  θέσεις  με βάση το επίσημο προσοντολόγιο για τους δημοσίους υπαλλήλους
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να μην αδικηθεί κανείς,  παγώσαμε την προκήρυξη ώστε να διερευνηθεί το θέμα και να   συζητηθεί η συνέχιση  της ή όχι στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ. ΤΟ ΔΣ αποφάσισε την συνέχιση της προκήρυξης ως έχει.

Αυτά για την αποκατάσταση της πραγματικότητας. Ουδεμία σχέση έχει η απόφαση για πάγωμα της προκήρυξης  με μηχανορραφίες και αδιαφάνειες του Δήμου.

Ο λαός έχει πείρα από όλες τις κυβερνήσεις αλλά και τους εκπρόσωπους τους στην Τοπική Διοίκηση, ξέρει ποιοι είναι αυτοί που βολεύουν τα παιδιά τους, ποιοι είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα με αδήλωτα εκατομμύρια και ακίνητα.
Ο λαός ξέρει ποιος πραγματικά υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού και των εργαζομένων, παλεύει ενάντια στην αδικία .Ποιος παλεύει για την μονιμοποίηση και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Γιατί αυτοί που δήθεν φωνάζουν ότι αδικούνται οι εργαζόμενοι είναι οι ίδιοι που έχουν απαγορεύσει τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έχουν μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, βάζουν τον λαό να πληρώνει καθημερινά περισσότερα από την τσέπη του, τον στέλνουν στα συσσίτια και στην ανεργία  ενώ την ίδια ώρα φοροαπαλλάσσουν τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες.
Ευτυχώς που ο λαός μας επίσης λέει πως  οποίος έχει την μύγα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: