ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο Γιώργος Ρώρος την Πέμπτη Φάλαγγα ήθελε να σπάσει!


Φωτογραφία της της 16-9-2015. Ο Γ. Ρώρος αριστερά με το βουλευτή Γ. Βαρεμένο, στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. στην πλ. Γεωργίου Πάτρας.


Πάντως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ακτινολόγος Βασίλης Χατζηλάμπρου, προσπάθησε!


Καταδιωκτική μανία με τους Πεμπτοφαλαγγίτες, χρυσαβγίτες στην ελληνική τους έκδοση, πρέπει να έχει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών. Δεν εξηγείται αλλιώς αφού και στις δύσκολες ώρες του, τους... επικαλείται!

Μετά από τροχαίο στο οποίο έπεσε θύμα σήμερα, επί της οδού Αγ. Ανδρεου, κατέληξε στο Νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα. Εκεί ανέλαβε να τον... "φασκιώσει" γιατρός και να τον περάσει από ακτίνα ο Βασίλη Χατζηλάμπρου, γνωστή προσωπικότητα του αριστερού χώρου, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα. Φίλος και πρώην σύντροφος του Γ. Ρώρου, επίσης συνυποψηφίου.

Βγήκε η ακτίνα και  έδειξε το αποτέλεσμα στην κάκωση του χεριού. Οπότε και ο Β. Χατζηλάμπρου του ανακοίνωσε το «μαντάτο».

- Γιώργο την τρίτη φάλαγγα  (σ.σ.: του χεριού) έσπασες, του είπε.

Τον άκουσε με προσοχή ο Γ. Ρώρος τον Β. Χατζηλάμπρου και του απάντησε με νόημα:

- Δεν κάναμε τίποτα. Εμείς την Πέμπτη Φάλαγγα θέλαμε να σπάσουμε!

Κι έμειναν κόκαλο, όσοι τον άκουσαν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: