ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Πάτρα: Στο Νοσοκομείο ο πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ Γ. Ρώρος


Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει σε νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Γιώργος Ρώρος, ο οποίος έσπασε τον αντίχειρα στο δεξί του χέρι και υπέστη κακώσεις στο αριστερό του πόδι, μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο επί της Αγίου Ανδρέου.


Αυτοκίνητο Πατρινού εμπόρου ανταλλακτικών, έκανε όπισθεν επί της οδού Αγ. Ανδρέου καθόλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι την Τσαμαδού, για αψυχολόγητους λόγους.

Η προσπάθεια του Γιώργου Ρώρου να τον αποφύγει, καθώς έβλεπε το όχημα να πλησιάζει, απέβη άκαρπος και παρά ταύτα το ΙΧ παρέσυρε το μηχανάκι του προέδρου τραυματίζοντας τον.

Ο Γιώργος Ρώρος αναμένεται αύριο ή μεθαύριο το αργότερο να εξέλθει. Θα πάρει μαζί του και την συγγνώμη που ζήτησε ο υπαίτιος, παρουσία του οργάνου της Τροχαίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: