ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou σας εύχεται


Λήξη της «ομηρίας» για τους εργαζόμενους στα ΑΕΙΗ ύπαρξη ασάφειας στην ως τώρα ισχύουσα νομοθεσία, με προφανή πρόθεση την προστασία του δημοσίου χρήματος, δημιουργούσε αδιέξοδο στη σύναψη συμβάσεων έργου για εργαζόμενους π.χ. στο Ε.Α.Π., στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντο», στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) κ.α.


Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς της Σίας Αναγνωστοπούλου στους 350 εργαζομένους στο σύνολό τους, οι οποίοι μέχρι χθες ήταν μετέωροι!

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Κ. Πελετίδη
"Το 2016, να είναι χρονιά ανάπτυξης ενός ισχυρού λαϊκού κινήματος"

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναφέρει τα παρακάτω:

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Πρωτοχρονιάτικο παρών, με τα τρίγωνα αναχείρας, έδωσαν τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Πάτρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.Ο Απόστ. Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους το 2016 να φέρει αγάπη και υγεία και να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή

Κατά το έτος 2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:
63 έργα 65,8 εκατ. ευρώ παραδόθηκαν στους πολίτες – 
Ικανοποίηση για την Παντάνασσα

Το 2015 φεύγει και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αφήνει πίσω 63 έργα ύψους 65,8 εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιήθηκαν από την Περιφέρεια και παραδόθηκαν στους πολίτες, ενώ ιδιαίτερη είναι η ικανοποίηση που εκφράζεται για την ολοκλήρωση και παράδοση του Ιερού Ναού της Παντάνασσας που χρηματοδοτήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ.

Μαρτυρίες επιζώντων από τα ναζιστικά στρατόπεδα

Το σπίτι που γεννήθηκε ο Χίτλερ στην Αυστρία - Έζησε εκεί έως τριών ετών.

 

«Πειραματισμοί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο βιασμός της Ιατρικής απ’ το φασισμό»

Άρθρο του ΓΕΡ. Α. ΡΗΓΑΤΟΥ

Στην τριμηνιαία περιοδική έκδοση της επιστημονικής 
ένωσης του ΨΝΑ «Τετράδια Ψυχιατρικής» Νο 47 του 1994.

Επιστολή Π. Μελλά προς ΔΕΗ για τα δημοτικά τέλη


Ο Δήμος Πατρέων ζητά από τη ΔΕΗ να μην κοπεί ρεύμα για την μη καταβολή, από παράλειψη δική της, του εκτάκτου λογαριασμού δημοτικών τελών, που αποστέλλει αυτές τις ημέρες η Δημόσια Επιχείρηση στους καταναλωτές της εκ των υστέρων, για λογαριασμό του. Πρόκειται για εντελώς υποκριτική στάση, αφού είναι γνωστό ότι η ΔΕΗ έχει λάβει εντολή από το Υπουργείο, να μην κόβει ρεύμα για ποσά κάτω των χιλιών ευρώ, όπως είναι  αυτά των λογαριασμών που αποστέλλει. Προτείνει τον διακανονισμό σε δόσεις. Μα αυτό γίνεται έτσι ή αλλιώς για λογαριασμούς που αδυνατεί να καταβάλει εφάπαξ ο κάθε καταναλωτής! 


Ο Δήμος Πατρέων είχε ζητήσει η εξόφληση τελών του εκτάκτου λογαριασμού των καταναλωτών να γίνεται σε δόσεις!

Υπενθύμιση για το υπνωτήριο του Δήμου Πατρέων

Το κτίριο του Αρσακείου Πατρών θα παραμείνει ανοικτό για τις κρύες νύχτες, αυτές τις ημέρες και μόνον τα βράδια.Η διαμονή στο χώρο του άτυπου υπνωτηρίου θα είναι από τις 8.00 μ.μ. έως και τις 8.00 π.μ.

Πρωτοχρονιάτικες ευχές αύριο στο Δημαρχείο Πατρέων

Φωτογραφία από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που έψαλαν σήμερα το πρωί, στρατιώτες του ΚΕΤχ στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα.Τα έψαλαν σήμερα στον Δήμαρχο Πατρέων στρατιώτες του ΚΕΤχ και παιδιά από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Καλή Χρονιά, από την "ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ"


Τα Κάλαντα του Τάκη Τζελάτη


Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Τσίπρας: Δεσμευόμαστε να μην περικοπούν οι κύριες


Τσίπρας: Δέσμευση της κυβέρνησης να μην περικοπούν οι κύριες συντάξεις
Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική πλευρά εμφανίζεται ανυποχώρητη στην περικοπή συντάξεων και δεν αποκλείεται, αν χρειαστεί, η διαπραγμάτευση να μεταφερθεί σε υψηλότερο πολιτικό επίπεδο.

Στέλνει μήνυμα
προς το ΔΝΤ

Σ. ΡΟΜΠΟΛΗΣ  ΣΤΟ ΜEGA: Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ 1.500 ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 800-850 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ "Η ΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΩ"!

Πτώση ΣΥΡΙΖΑ "βλέπει" ο κυρ Παναγιώτης Λαφαζάνης!


«Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης έχει υποστεί αποτοξίνωση»  λέει θεωρώντας την Αριστερά ως... τοξίνη!

 Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, προβλέποντας μάλιστα τη γρήγορη πτώση της μετά από κοινωνική εξέγερση, εξαπέλυσε χθες από το "Βήμα FM" ο κυρ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Το ισχυρότερο όπλο μας είναι η στήριξη του λαού


"Το 2016 θα πρέπει να είναι το έτος της δημιουργίας και της προόδου, της κοινωνικής συνοχής και της προστασίας των αδυνάτων"Το 2015 «έλαβε τέλος η σαραντάχρονη κυριαρχία του παλιού και φθαρμένου δικομματικού συστήματος, που τόσα δεινά επέφερε στη χώρα μας», τονίζεται στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συμφωνία κατέληξε ελβετική τράπεζα-πλυντήριο


 

"Βοηθούσε φοροφυγάδες" από την Αμερική


Η Julius Baer κατέληξε σε καταρχήν συμφωνία με τις αμερικανικές αρχές για τη διευθέτηση έρευνας σε σχέση με τις κατηγορίες ότι βοήθησε πλούσιους Αμερικανούς πελάτες να φοροδιαφύγουν.

Έλεος, ρε παιδιά. Ο Λεβέντης δεν είναι χθεσινός!


Όποιος πατήσει στη σανίδα του, θα βουλιάξει στο πανελλήνιο χάχανο, που είναι χειρότερο κι από την πιο εμπαθή καταγγελία!


Ορίστε. Έβαλε φωτιά, σου λένε σοβαρές εφημερίδες, στο πολιτικό σκηνικό ο Βασίλης Λεβέντης. Γιατί δήλωσε ότι σε λίγες εβδομάδες ο Καραμανλής μπορεί να δώσει εντολή στον Καμμένο να φύγει από την κυβέρνηση. Κι εκείνος θα πειθαρχήσει, άρα ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να διαπραγματευτεί. 

Κακή έξης το… προλαλείν, από κάποιους υπουργούς!


Φωτογραφία της 19-6-2014. Μπροστά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο συνταξιούχοι από την Αχαΐα, διαμαρτύρονται για την περικοπή των συντάξεών τους. Μέχρι σήμερα οι περικοπές επί των συντάξεων έχουν φθάσει τις έντεκα. Η κυβέρνηση δεσμεύεται δημόσια, ότι δεν θα είναι αυτή που θα κάνει την 12η περικοπή. Ίδωμεν...


Και ακόμη πιο κάκιστη η περικοπή μερικών εκατοστάρικων το χρόνο από το επικουρικό, που αν αγνοηθεί θα ανταμειφθεί με ισαξίως ανάλογη περικοπή αξιοπιστίας!

(Βίντεο) Αναγκαίες οι προσλήψεις στην Εκπαίδευση


Η Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε στο Mega για ζητήματα των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ

Στην διάθεση της Δικαιοσύνης για λόγους δεοντολογίας!

Παρελθόν για το Φεστιβάλ Αθηνών ο Γιώργος Λούκος

Απομακρύνθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών ο Γιώργος Λούκος


Το Υπ.Πο.Α. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, σημειώνει χαρακτηριστικά: 

"Δεδομένης της δικαστικής εκκρεμότητας σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης και ανεξαρτήτως κινήτρων και επιμερισμού ευθυνών μεταξύ των εμπλεκομένων, θέματα επί των οποίων το Υπ.Πο.Α. δεν έχει καμία αρμοδιότητα, όπως και ανεξάρτητα από τη βαθιά εκτίμηση που ο Υπουργός τρέφει για το έργο και την προσφορά του Γιώργου Λούκου, ο Πρόεδρος της Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. δεν είναι δυνατό να παραμείνει επικεφαλής του δημόσιου οργανισμού, όσο εκκρεμεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσής του".

Σε δίκη για απάτη ο γενικός διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ


Σε δίκη για κακουργηματική απάτη θα παραπεμφθεί τελικά ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της Εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά του  βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου, καθώς έκρινε ότι το βούλευμα έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.
Στον Θεόδωρο  Παπαδημητρίου αποδίδεται απάτη  ύψους 568.022 ευρώ σε βαθμό κακουργήματος για τις τρεις ανεξάρτητες περιπτώσεις οικονομικής διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπ. Δικαιοσύνης: Όχι στην ποινικοποίηση διαδηλώσεων


Απαντά στη "συστηματική επιχείρηση παραπληροφόρησης" σε βάρος του η οποία «δυστυχώς αναπαράγεται άκριτα και από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια»

Δεν ποινικοποιούνται οι διαδηλώσεις, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης!

Απαιτεί σύλληψη του Τούρκου που σκότωσε τον πιλότο


 
Η Μόσχα σκληραίνει τη στάση της!

H ρωσική κυβέρνηση απαίτησε από την Άγκυρα να συλλάβει έναν Τούρκο τον οποίο κατηγορεί ότι σκότωσε τον Ρώσο πιλότο, του αεροσκάφους του καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 στον εναέριο χώρο πάνω από τη συριακή μεθόριο.

Κωνσταντινούπολη: Ισλαμιστές κατά της... Πρωτοχρονιάς


Κωνσταντινούπολη: Ισλαμιστές διαδήλωσαν κατά της... Πρωτοχρονιάς (φωτογραφίες)
Μέλη της φοιτητικής οργάνωσης του AGD στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μπεγιαζίτ και φώναζαν συνθήματα κατά του Αη Βασίλη και των εορτασμών για την Πρωτοχρονιά επειδή είναι συνδεδεμένα με την χριστιανική πίστη.
 

Σύμφωνα με την Χουριέτ εναντιθέσει με τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά είναι πιο διαδεδομένη ανάμεσα στους Τούρκους πολίτες

Απευθύνει κατηγορία για "προδοσία" στον Ντεμιρτάς


Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η εισαγγελία του Ντιγιάρμπακιρ ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του Ντεμιρτάς.

Κατά  του αρχηγού του HDP ο Ερντογάν επειδή ζήτησε μεγαλύτερη αυτονομία για τους Κούρδους

Το αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στο Βόσπορο


 
Ζούσε με την οικογένειά του από διετίας στην Τουρκία!

Το άψυχο σώμα ενός τετράχρονου αγοριού από τη Συρία βρέθηκε στις όχθες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Στο Αιγαίο η θάλασσα συνεχίζει να εκβράζει πνιγμένους!


Όπως ανέφεραν εθελοντές, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι στα σκάφη επιβαίνουν πολλές φορές περισσότεροι από 50 άνθρωποι!
 
Ο αριθμός των νεκρών προσφύγων, αγνώστων στοιχείων, που εντοπίζονται κοντά στις ακτές ανεβαίνει στους δέκα σε μία μόλις εβδομάδα!

Μετά τη Σαλαμίνα πτωχεύει και ο δήμος Γόρτυνας


Πτωχεύει ο δήμος Γόρτυνας
Με ΦΕΚ που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, (φωτο) ο εν λόγω δήμος Γόρτυνας εντάσσεται σε πρόγραμμα εξυγίανσης.
 
Περιορισμός των δαπανών μόνο σε υποχρεώσεις μισθοδοσίας και λοιπές απολύτως ανελαστικές δαπάνες

Καταστροφική η καταιγίδα "Φρανκ" στη ΒρετανίαΦωτογραφία αρχείου.

Αλλά ο αρμόδιος διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ήταν διακοπές στην Καραϊβική!

Καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν το βόρειο τμήμα της Βρετανίας, όπου η κακοκαιρία είχε αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι χιλιάδες κατοικίες και πολλοί πολίτες να αναγκαστούν να απομακρυνθούν με βάρκες από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους, στην τρίτη μεγάλη καταιγίδα που πλήττει την περιοχή μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα.

Ρωσία: Πέντε χρόνια φυλακή επεβλήθη σε μπλόγκερΣκίτσο ανωνύμου αρχείου από το διαδίκτυο.

 

 ΄Εκανε το λάθος και εκφράστηκε υπέρ της Ουκρανίας, κατηγόρησε όμως και τις αρχές του Τομσκγια διαφθορά!

Περιφέρεια: Μέτρα για τους άστεγους στον ΠειραιάΟι δήμοι διαθέσουν, σε 24ωρη βάση και για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία, τους θερμαινόμενους χώρους

Μέτρα για τους άστεγους, προκειμένου να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, σε συνεργασία με τους δήμους της περιοχής, τον ΟΛΠ και άλλες δομές αλληλεγγύης.

Μέτρα προστασίας για τους πρόσφυγες από την κακοκαιρία


Μέτρα για την προστασία προσφύγων και μεταναστών εν όψει της κακοκαιρίας λαμβάνει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας

«Ο νέος χρόνος που έρχεται σε λίγες ώρες, ας "γεννήσει" για όλους μας μια ελπίδα»

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά που καταφθάνει σε λίγες ώρες εκφράζει προς τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναφέρει:

Άτυπο υπνωτήριο το Αρσάκειο Πατρών για το ψύχος
Θα ξεκινήσει από σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Με δεδομένη την κρίσιμη κοινωνικό - οικονομική κατάσταση στην πόλη μας και ενόψει των χαμηλών θερμοκρασιών που, σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Πατρέων με τον Κοινωνικό Οργανισμό θα λειτουργήσουν άτυπο υπνωτήριο σε χώρο του πρώην Αρσακείου για  άστεγους συμπολίτες μας.

Πάτρα: Γιόρτασαν σήμερα τα σωματεία Καθαριότητας

 

Φωτογραφίες από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν σήμερα το πρωί τα Σωματεία Εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου -στο δικό τους χώρο- και στην οποία προσκλήθηκαν και παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Κορδάς.

Ο Τάκης Τζελάτης για την Πρωτοχρονιά που έρχεται


Avvaz: Προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς Θ. Δρίτσα και Γ. Τσιρώνη

Προς Τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και υπουργούς Θ. Δρίτσα και Γ. Τσιρώνη: Όχι στο σύνθετο τουριστικό συγκρότημα στο Διακοφτό Ίου.
This petition is awaiting approval by the Avaaz Community. (Φωτογραφία από το Avvaz) 

Όχι στο σύνθετο τουριστικό συγκρότημα στο Διακοφτό την νήσου Ίου των Κυκλάδων

Οι συντάξεις δεν αφορούν μόνο τους συνταξιούχους!

Η κυβέρνηση λέει όχι στη μείωση των συντάξεων

Η κυβέρνηση έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους και κατ' επανάληψη ότι είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τις κύριες συντάξεις, ώστε να μη μειωθούν, και η αντίληψή της, ανεξαρτήτως τού αν η πραγματικότητα δεν το επιτρέπει, είναι η διατήρηση των συντάξεων, συνολικά, στο σημερινό επίπεδο, που είναι ήδη μεσοσταθμικά πολύ χαμηλό. Ιδίως ύστερα από έντεκα διαδοχικές μειώσεις την τελευταία πενταετία.

Καλωσορίζουν το νέο έτος οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας


Συνάντηση του βουλευτή Α. Ριζούλη, με αγρότες στο Αίγιο

Φωτογραφία αρχείου.

Για την απώλεια των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης 

Σήμερα Τρίτη, 29/12/15, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου, έγινε συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Αχαΐας, Ανδρέα Ριζούλη και του συντονιστικού της οργάνωσης, με αγρότες της Αιγιαλείας. 

Πάτρα: Διαγωνισμός για σκυλάκια, γατάκια, λιονταράκια


Λιονταράκι σε μορφή γάτας!

 
Θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, για να σταματήσει η... παραφιλολογία!

Από το Δήμο Πατρέων εδόθη για δημοσιοποίηση η παρακάτω ανακοίνωση:

Από 1η Μάρτη 2016 ξεκινά η «Κάρτα του Φιλάθλου»

Από την 1η Μαρτίου 2016 η εφαρμογή της Κάρτας Φιλάθλου
Και ακολουθεί η ρύθμιση του νομικού πλαισίου για τη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων
 
Από τον Μάρτη του 2016, τέρμα τα... αστεία στους χώρους των γηπέδων! Και ακολουθεί η ρύθμιση του νομικού πλαισίου για τη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων. 

"Το Ποτάμι μας πρότεινε να ρίξουμε την κυβέρνηση"

Β. Λεβέντης: Βουλευτής του Ποταμιού μας πρότεινε να ρίξουμε την Κυβέρνηση!

Σοβαρή καταγγελία του Β. Λεβέντη, σήμερα το πρωί  στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1

Σε μία σημαντική αποκάλυψη "προχώρησε" ο Πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλης Λεβέντης. 

Δίνουν «χρυσά» αναδρομικά σε συνταξιούχους Βουλευτές!

Δίνουν χρυσά αναδρομικά σε συνταξιούχους Βουλευτές!
Aποφάσεις άμεσα εκτελεστές χωρίς  δυνατότητα αναίρεσής τους ή καθυστέρησής τους!
 
Διάταξη με την οποία το Δημόσιο αποδέχεται δικαστικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που δίνουν αναδρομική αύξηση (σ.σ.: έως και 100.000 ευρώ ανά περίπτωση) σε συνταξιούχους Βουλευτές περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών!

Πρωτότυπες κι ευχάριστες ευχές του Αντ. Παπαγιαννάκη!


Καλημέρα από τον ΚΥΡ, στους φίλους του Istologiou


Πάτρα: "Ουδείς κίνδυνος για το Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας"

Πάτρα: "Κανένας κίνδυνος για το Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας"- Εκταμιεύτηκαν 1,2εκ. ευρώ «Δεν σταματάνε οι εργασίες», δηλώνει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ
 Εκταμιεύτηκαν 1,2 εκ. ευρώ -«Δεν σταματάνε οι εργασίες», δηλώνει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Γιαννόπουλος 

Καθησυχαστικός για την πορεία υλοποίησης των εργασιών στο πολυώροφο κτίριο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας που παραμένει κλειστό από τον σεισμό του Ιουνίου του 2008, εμφανίστηκε μιλώντας το πρωί «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιώργος Γιαννόπουλος. 

Έδωσε λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών ο Κουρουμπλής

Ο Π. Κουρουμπλής επισκέφθηκε τον Πύργο- Έδωσε λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών που βρίσκονται στους δρόμους  Διαβεβαίωσεις για τον ΧΥΤΥ Ηλείας στη θέση Τριανταφυλλιά, με τη Μονάδα Επεξεργασίας ΣΔΙΤ η οριστική λύση
 
Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής βρέθηκε την Τρίτη 29-12-2015 στην πόλη του Πύργου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Ευάγγελο Καπετάνιο, όπου συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη για το θέμα της Διαχείρισης Απορριμμάτων του Νομού Ηλείας.

Μας κλείνει ο χιονιάς - Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας

Τέρμα οι καλοκαιρινές εικόνες του καιρού.

Ξεχάστε τις καλοκαιρινές ημέρες - Θαλασσινά μπάνια μόνον για τολμηρούς συνοδευόμενα από κοπή πίτας!

Με έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ προειδοποιεί για σταδιακή επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Τετάρτης σήμερα όπου η θερμοκρασία θα κάνει... βουτιά 10 με 12 βαθμούς. Έτσι ξεχάστε τις καλοκαιρινές ημέρες και τα θαλασσινά μπάνια,  θα είναι  μόνον για... τολμηρούς! Η παραλία της Πλαζ Πατρών και του Ρίου, πάντοτε είναι σε αναμονή και ιδίως των χειμερινών κολυμβητών για την κοπή της παραδοσιακής πίτας! 

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Επιστροφή στην πατρίδα μετά θάνατον οι ήρωες

Έλληνες και Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι, της εισβολης του Αττίλα, που ποτέ δεν μάθαμε αν ζουν ή αν πέθαναν. Μία δήλωση μόνον του πρώην Τουρκοκύπριου ηγέτη έδόθη σε εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία ο τουρκικός στρατός παρέδιδε στις τουρκικές παραστρατιωτικές ακροδεξιές οργανώσεις τους αιχμαλώτους και από κει και πέρα κανείς δεν γνωρίζει την τύχη τους... 

Στην Ελλάδα
λείψανά τους


ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΤΣΑ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΑΦΗ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 1974 – ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΑΦΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

Μαντάς: Η κυβέρνηση προστατεύει τις κύριες συντάξεις


Χρ. Μαντάς: Η κυβέρνηση θα προστατέψει τις κύριες συντάξεις θα δώσει μάχη για τις επικουρικές (Video)
"Ότι γράφουν τα ΝΕΑ δεν είναι είδηση" είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωποςτου ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς.

 

Αλλά θα δώσουμε και μάχη για τις επικουρικές