ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συγγνώμη, για λίγο ακόμη η απουσία του blog

Oι φίλοι και οι αναγνώστες του «Istologio G. Mosxou» θα συγχωρέσουν την απουσία του blog για λίγες ημέρες ακόμη, παρά τα καυτά πολιτικά γεγονότα, που εξελίσσονται.
Αυτή η απουσία είναι επιβεβλημένη εκ του γεγονότος ότι απαιτείται πρόσθετη εργασία για την παρουσία στις προθήκες των βιβλιοπωλείων της Β΄ έκδοσης του τόμου υπό Γ. Μόσχου, «Η Πάτρα στην Κατοχή και στην Αντίσταση» η οποία θα κυκλοφορήσει από τον πατραϊκό εκδοτικό οίκο Γιάννη Πικραμένου, εντός των ημερών, με αυξημένες σελίδες, με περισσότερα και ανέκδοτα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα και με πρόσθετα ενδιαφέροντα κεφάλαια.
Όσοι από τους φίλους δεν πρόλαβαν να το πάρουν, θα αποζημειωθούν διπλά εάν προτιμήσουν την Β' έκδοση. Χωρίς φυσικά η Α΄ έκδοση να χάνει την αξία της. Και αυτό που  λέω δεν αποτελεί σχήμα λόγου.
Άγνωστα στοιχεία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας έπειτα από εβδομήντα χρόνια. Ντοκουμέντα από τις τελευταίες ημέρες της Αντίστασης και η κατάληξη των αγωνιστών της ευρύτερης περιοχής με τον τερματισμό των Δεκεμβριανών, είναι  μία ενδιαφέρουσα ιστορια από κάθε άποψη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση που δείχνεται μέχρι να επανέλθουμε σε τακτικούς ρυθμούς.
Ο Διαχειριστής του blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: