ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Δύο ημιφορτηγά πλήρες τροφίμων και ένα χαρτοκιβώτιο φάρμακα οι προσφορές των κατοίκων

Ξεχείλησε από τρόφιμα το αγροτικό του αλληλέγγυου Λάμπρου, που ανέλαβε την μεταφορά τους, μετά τον τερματισμό της δράσης της Επιτροπής Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας.


Με ικανοποιητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η κοινωνική δράση της «Επιτροπής Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος»

Καταγραφή των αναγκών από την Επιτροπή.
Με συλλογή τροφίμων όγκου δύο ημιφορτηγών και με ένα μεγάλο χαρτοκιβώτιο πλήρες φαρμάκων, προσφορές των ευαισθητοποιημένων κατοίκων της ανατολικής Πάτρας, ολοκληρώθηκε η κοινωνική δράση που πραγματοποιήθηκε από την  «Επιτροπή Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος» με σκοπό την ενίσχυση  των δομών αλληλεγγύης της περιοχής μας, για συμπολίτες μας που υποφέρουν ιδιαίτερα από την κρίση.

Η δράση της «Επιτροπής Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος» πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Αχαιών Πεσόντων της συνοικίας Συνόρων (Δούρου) παραπλεύρως του ΚΕΤχ, από τις 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών κρίνεται από τους διοργανωτές ικανοποιητική, καθώς η παρουσία της Επιτροπής στην περιοχή έγινε για πρώτη φορά και αυτή η συμμετοχή των συμπολιτών δίνει ώθηση στα σχέδιά της για  δημιουργία τράπεζας τροφίμων και κοινωνικού μαγειρίου.

Ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου που θα προσφερθεί για τέτοια χρήση, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες συμπολιτών που βρίσκονται σε αδυναμία.

Πάντως, χαρακτηριστικό της κοινωνικής ανταπόκρισης που έτυχε η πρωτοβουλία, είναι η προσφορά του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γηροκομείου, η διοίκηση του οποίου ενεργώντας παράλληλα στην πλατεία Κυδωνιάτη της συνοικίας, συνέλεξε τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία προσέφερε στην  «Επιτροπή Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος».

Ήδη τα φάρμακα παρέλαβε για λογαριασμό του Κοινωνικού Φαρμακείου της πόλης ο γιατρός Τάκης Γεωργακόπουλος, ο οποίος καθ’ όλο το διάστημα διάρκειας της δράσης ήταν παρών. Τα δε τρόφιμα συσκευάζονται σε σακούλες για να παραδοθούν σε έχοντες ανάγκη, ενώ μέρος αυτών θα αποτελέσει μαγιά για δημιουργία τράπεζας τροφίμων.  

Κι άλλες φωτογραφίες με το φακό του Istologio G. Mosxou











  

Δεν υπάρχουν σχόλια: