ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Πάνος Σκουρλέτης: «Οι δηλώσεις Μέρκελ συνιστούν μια αποκαλυπτική παραδοχή της πραγματικότητας»

Πάνος Σκουρλέτης: Οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων είναι τεράστιες.


Όπως ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης: «Οι δηλώσεις της κα Μέρκελ συνιστούν μια αποκαλυπτική παραδοχή της πραγματικότητας. Μιας πραγματικότητας που ποτέ δεν αξιοποίησε η ελληνική κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί προς όφελος του ελληνικού λαού. 


Αντίθετα υιοθέτησε τη στρατηγική της απόλυτης υποταγής με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα. Οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων είναι τεράστιες». 

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης σε απάντηση των δηλώσεων της Μέρκελ περί ενδεχομένου διάλυσης της ευρωζώνης από την αποχώρηση της Ελλάδας.


Εάν η Ελλάδα είχε αφεθεί να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τότε «όλα» τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα υποχρεούνταν να αφήσουν το κοινό νόμισμα σε «μεταγενέστερο χρόνο», φέρεται να δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με «σύνθεση» των συνομιλιών κορυφής που έχει στη διάθεσή της η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

«Συζητήσαμε προκειμένου να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από τη ζώνη του ευρώ και πιστεύω πως εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να εγκαταλείψουμε (την ΟΝΕ) σε μεταγενέστερο χρόνο», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: