ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ

Το πώς θα χειρισθεί  ο ΣΥΡΙΖΑ και η  Αυτοδιοικητική του παράταξη, που λίγο καιρό πριν συγκροτήθηκε, την επιλογή του επικεφαλής, την προγραμματική της  πορεία, τις συμμαχίες της, την φυσιογνωμία και τα κύρια πολιτικά της χαρακτηριστικά, είναι πολύ σοβαρότερο θέμα από τις διαρροές, την φημολογία και το εύλογο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και της κοινής γνώμης.

Λόγω της σημερινής εκτεταμένης δημοσιότητας, με την οποία εμπλέκομαι προσωπικά, σαν ο πιθανός επικεφαλής των προσεχών Δημοτικών εκλογών, είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω δημόσια, την προσωπική μου άποψη για το θέμα:

1.    Η Αριστερά, οφείλει να επιδιώξει την μέγιστη διεύρυνση και συμπαράταξη, την διασφάλιση της λαϊκής φυσιογνωμίας, που θα συμβάλλει στην συσπείρωση του λαού της πόλης μας με στόχο την νίκη στις Δημοτικές εκλογές.

2.    Δεδομένων των λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος, αλλά και της κρισιμότητας των σημερινών πολιτικών συνθηκών, δεν είναι καιρός, ούτε για προσωπικές φιλοδοξίες, ούτε για στενές κομματικές καταγραφές, ούτε για ανώφελους ηγεμονισμούς.
Είναι ο καιρός της πιο πλατειάς ενότητας, της πολλαπλασιαστικής δυναμικής που αυτή θα δημιουργήσει στην κοινωνική συνείδηση, του βέλτιστου αποτελέσματος στις τοπικές αλλά και στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις.

3.    Ο ΣΥΡΙΖΑ και η παράταξη που δημιουργήσαμε, έχουν στις πολιτικές τους αποφάσεις κεντρικό στόχο την συμπαράταξη των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων, την εφαρμογή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μιας πολιτικής, που θα ενώνει τον λαό στην κατεύθυνση της συνολικής πολιτικής ανατροπής.

Προσωπικά, θα θεωρούσα αυτονόητο, την συμμαχία με την παράταξη της «Ανυπότακτης Πολιτείας».

Υπήρξε και είναι, παράταξη αριστερής πολιτικής καταγραφής, με συνεπή και πλουσιότατη παρουσία στα Δημοτικά μας πράγματα, με γενικές αλλά και εξειδικευμένες απόψεις, θετικές για την πόλη και τα συμφέροντα των δημοτών.

Θα θεωρούσα επίσης αυτονόητο, σε αυτήν την πλατειά, ενωτική και συμμαχική αυτοδιοικητική πορεία, να ηγηθεί ο Χρήστος Πατούχας, ο σημερινός επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας». Θεωρώ, ότι η εμπειρία, η συνέπεια, η γνώση, το ήθος, η πολιτική του συγκρότηση, η όλη διαδρομή του στην Αριστερά, διασφαλίζουν την απαραίτητη αξιοπιστία για την νικηφόρα πορεία μας. Θεωρώ, ότι αυτόν τον ρόλο, ο Χρήστος Πατούχας, τον κερδίζει με το «σπαθί» του.

Αυτό που επίσης θεωρώ απαραίτητο, είναι στην κατεύθυνση αυτή, να κινηθούμε αποφασιστικά και γρήγορα. Ο χρόνος που χάνεται είναι πολύτιμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: