ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γιώργος «Σαΐνης» από το Σάββατο το μεσημέρι λημεριάζει στην γειτονιά των Αγγέλων στο Γολέμι

Καλούνται οι φίλοι και γνωστοί της άνω πόλης Πάτρας να βρεθούν στο τρισάγιο που θα διαβαστεί στον Άγ. Δημήτριο.


Ώρα 12 στον Άγιο Δημήτριο άνω πόλης Πάτρας τρισάγιο στη μνήμη του από τους φίλους του

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Στην γειτονία των Αγγέλων, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Γολέμι Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθειας, όπου του παρεχωρήθη τάφος των εξαδέλφων του, θα αναπαυθεί από αύριο, μεσημέρι του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου 2013, ο αγαπητός τύπος της άνω  πόλης Πάτρας, Γιώργος Σαΐνης, ο 68χρονος, κατά το δημοτολόγιο, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, που τον βρήκε ξυλιασμένο στο γιαπί που κοιμόταν επί της Δανιηλίδος, φίλος του χασάπης από την άνω πόλη. Νωρίτερα στις  12 το μεσημέρι φίλοι και οι ελάχιστοι εν ζωή συγγενείς του θα πραγματοποιήσουν τρισάγιο στην μνήμη του, στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου.

Ο Γιώργος «Σαΐνης» ξεψύχησε το βράδυ των Χριστουγέννων, υποκύπτοντας  στο ψύχος και στην φιλάσθενη φύση του, από την επί μακρόν χρόνο ταλαίπωρη διαβίωση. 

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της άνω πόλης, που τον συναντούσε επί χρόνια να τριγυρνά μεταξύ των οδών Παντοκράτορος και Γερμανού, με το ραβδί στο χέρι και ανυπόδητος χειμώνα καλοκαίρι.

Ο Γιώργος «Σαΐνης» είχε έρθει από μικρός στην Πάτρα. Ήταν γιος του πλανόδιου γανωματή Νίκου Παναγιωτόπουλου και της συζύγου του κυραΧριστίνας. Διέμεναν οικογενειακώς στην οδό Εϋνάρδου, μέχρι τον θάνατο των γονιών του αείμνηστου Γιώργου.

Άτομο με υψηλό αίσθημα αξιοπρέπειας, ο Γιώργος «Σαΐνης» δεν καταδέχονταν την συνδρομή του οποιουδήποτε, καθώς παρά τα προβλήματα υγείας του, μέχρι πριν λίγα χρόνια διασφάλιζε την διαβίωσή του περιορίζοντας τα έξοδά του, αλλά και ασχολούμενος για κάμποσο διάστημα με το ελεύθερο εμπόριο, ενώ κύριο στήριγμά του ήταν το ελάχιστο επίδομα που λάμβανε, αλλά κυρίως η συνδρομή λίγων γκαρδιακών φίλων της άνω πόλης.

Ο Γιώργος «Σαΐνης» είχε δεχθεί δυο φορές επίσκεψη κοινωνικού λειτουργού του Οργανισμού και είχε αρνηθεί να μεταφερθεί σε χώρο φιλοξενίας, κάτι που θα τον έστελνε νωρίτερα στον θάνατο, καθώς από την φύση του ήταν πουλί ελεύθερο, που ελεύθερα χωρίς σύνορα φτερούγιζε τότε στη ζωή και τώρα, από σήμερα θα λημεριάζει στην γειτονιά της αιωνιότητας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατι πουλια ελευθερα που δινουν χρωμα στην καθημερινοτητα μας...Κατι τυποι boheme!!Παντα θα υπαρχουν στις καρδιες μας..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ..ΘΗΡΑ..