ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Πέντε μέρες μετά το… κελάιδισμα του Κάντα το… παιδί μίλησε. Η ΝΔ ρίχνει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ!

Πάντως ο Άκης το φώναζε: Φωνάχτε και τους άλλους που παίρναμε μαζί τις αποφάσεις!


Λασπολογίας το ανάγνωσμα από αυτούς που αποκαλύπτονται ένοχοι για τις μίζες!

Πέντε ημέρες από το… κελάιδισμα του Αντ. Κάντα για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, σπάει την σιωπή της η ΝΔ, αλλά μόνον για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που ο Θοδωρής Δρίτσας ζητά την πολιτική παρέμβαση της κυβέρνησης, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για το θέμα που αποκαλύφθηκε. (Βλέπε σχετικά: Πρόταση νόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει τέρμα).

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή του σχολιάζει: "Εξακολουθεί να σιωπά η Κυβέρνηση, αν και η κοινωνία βοά μετά από όσα ομολόγησε ο πρώην Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Κάντας. Σιγή ασυρμάτου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ". Διερωτάται, μάλιστα, "Ίσως κάποιοι να επιβεβαιώνουν ότι … η σιωπή είναι χρυσός;".

Σε αδικαιολόγητα υψηλούς τόνους και ενώ η ΝΔ έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος για μέρες, εκδίδει ανακοίνωση που αναφέρει: "Και η υποκρισία έχει τα όριά της! Ας ρωτήσει ο κ. Δρίτσας το γραφείο του κ. Τσίπρα να τον ενημερώσουν σε ποιες νευραλγικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πλέον όλοι οι στενοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου και του κ. Κάντα. Επίσης ας ρωτήσει το ίδιο γραφείο για να μάθει ποιοι παρουσίαζαν το βιβλίο του Αντώνη Κάντα, εξυμνώντας το έργο του...".

Δριμεία ήταν η ανταπάντηση του Θοδωρή Δρίτσα, που αποκρούοντας στις αιχμές της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Καταπληκτικό! Πέντε μέρες μετά, το γραφείο τύπου της ΝΔ, προφανώς και η Κυβέρνηση, το μόνο που έχει να πει για τις ομολογίες του Κάντα είναι ότι ... φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υποκρισία είναι να αποφεύγεις τις ευθύνες σου κι όταν μάλιστα αυτό χαρακτηρίζει μια Κυβέρνηση και κόμματα που κυβερνούν, τότε όλοι καταλαβαίνουν...". 

"Θα μας πουν τουλάχιστον αν τα πρόσωπα και οι εταιρείες που έδωσε ο Κάντας εξακολουθούν να συναλλάσσονται με το Ελληνικό Δημόσιο;", διερωτάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: