ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ήρεμα Χριστούγεννα κάνει στα Καλάβρυτα ο πρόεδρος εργαζομένων του σωματείου της Πράκτικερ

Καθαρός αέρας στα έλατα, είναι ότι του χρειαζόταν του Β. Παπασημακόπουλου μετά την περιπέτεια που πέρασε.


Ευνοϊκή ήταν η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής για τον συνδικαλιστή

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Χριστούγεννα στο χωριό του στα Καλάβρυτα κάνει από  προχθές, σύμφωνα με πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou, ο Πρόεδρος των εργαζομένων της Πράκτικερ Βασ. Παπασημακόπουλος.

Και σίγουρα θα είναι τα πιο ήρεμα Χριστούγεννα, αφού η απόφαση της Επιτροπής Εργασίας στην οποία είχε προσφύγει κατά της εταιρείας, εξάλειψε την ποινή αργίας πέντε ημερών που του είχε επιβληθεί, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ.  4 απόφαση που υπέγραψε η Πρόεδρος Ζ. Μπιθιγκότζη.

Σε αντίθετη περίπτωση, άνοιγε ο δρόμος για τον ενοχλητικό συνδικαλιστή, να οδηγηθεί στην Επιτροπή του Άρθρου 15, να του αρθεί η συνδικαλιστική ιδιότητα και να καταλήξει στον καιάδα της ανεργίας. Παράλληλα για τους ίδιους τους εργαζόμενους της Πράκτικερ θα ίσχυε η αυθαιρεσία του εργοδότη μετά από το δυσμενές αποτέλεσμα.

Δύο έγγραφες επιπλήξεις το 2003 και μία το 2012 ήταν η όλη κακή συμπεριφορά του Βασίλη Παπασημακόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιθεώρησης Εργασίας και της Πράκτικερ.

Έτσι μετά της εκδίκαση της από 13-9-2013 έφεσης του συνδικαλιστή, η Επιθεώρηση έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος εις βάρος του.

Στο μεταξύ το τοπικό σωματείου προχώρησε σε αναδιάρθρωση με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος ο Μήλας Παρασκευάς, αντιπρόεδρος ο Κυριαζόπουλος Κωνστ. και Γραμματέας ο Μπαλασόπουλος Θαν.

Ο Βασίλης Παπασημακόπουλος, που είναι μέλος του ΔΣ του της Υγιεινής και Ασφάλειας  του πανελλαδικού σωματείου εργαζομένων της Πράκτικερ, τυγχάνει και αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: