ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χρήστος Πατούχας: Να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα μας, ότι μπορούμε να τους νικήσουμε!

Χρ. Πατούχας, φωτογραφία αρχείου.


Ευχές για τις γιορτές από τον επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Πατρέων «Ανυπότακτη Πολιτεία»

Αγαπητοί μας συνδημότες,

Άλλη μια χρονιά πολύ δύσκολη τελειώνει. Μας αφήνει βαθιές πληγές, έντονα τα σημάδια της δυστυχίας σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας, μας αφήνει μια ξεχαρβαλωμένη χώρα, που είναι τόσο δύσκολο να ορθοποδήσει, όσο μεγάλα και ξεδιάντροπα είναι τα ψέματα που κάθε μέρα μας λένε!


Το κυρίαρχο τις τελευταίες δεκαετίες πολιτικό σύστημα, αυτοί που με απόλυτη συναίσθηση και συνείδηση, μας οδήγησαν στην φτώχια και την παρακμή, παραμένει όχι μόνο εξαρτημένο, αλλά απόλυτα προσηλωμένο στις επιταγές των τοκογλύφων του ξένου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, απόλυτα ταυτισμένο με τα συμφέροντα της ντόπιας παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας, απόλυτα υποταγμένο στα ιμπεριαλιστικά διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Χωρίς την νομιμοποίηση της λαϊκής πλειοψηφίας, αλαζονικά περιφρονώντας το αίσθημα και το φρόνημα της κοινής γνώμης, επιμένουν στην πολιτική που δεν έχει ούτε τέλος ούτε έλεος για τον φτωχό και τον αδύναμο συμπολίτη μας, για τα εκατομμύρια των ανέργων, για τα παιδιά μας που ζουν τα δικά τους αδιέξοδα. Και θέλουν στην νέα χρονιά, την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, μαζί με τις ανελέητες φοροεπιδρομές, τα χαράτσια, την καταλήστευση του εισοδήματος τους, να τους κάνουν όμηρους των τραπεζών και των εισπρακτικών εταιρειών, άστεγους και εξαθλιωμένους.
Η νέα χρονιά, έρχεται με τους πιο δυσμενείς όρους. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα μας, ότι μπορούμε να τους νικήσουμε! Να σταματήσουμε τον κατήφορο που δεν θα έχει γυρισμό, να ανατρέψουμε την πορεία της πλήρους καταστροφής.Προϋπόθεση για αυτό, είναι όχι μόνο να μην σταματήσουν οι μαζικοί αγώνες, αλλά να γίνουν περισσότεροι, πιο ενωτικοί και οργανωμένοι, με εντονότερη την πολιτικοποίηση τους. Η ανατροπή δεν θα είναι μόνο αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, αλλά η διαρκής διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, η εμπιστοσύνη και η πίστη στις δικές μας δυνάμεις.

Σε λίγους μήνες έχουμε τις Δημοτικές εκλογές. Μάχη δύσκολη, όχι μόνο για το αποτέλεσμα της, αλλά για όσα πρέπει να αλλάξουν στην Αυτοδιοίκηση.

 Και πρέπει να αλλάξουν όλα! Προσανατολισμός, πολιτική, πρόσωπα. Για Δήμους και δημοτικές αρχές, που θα είναι με τον λαό στην ίδια όχθη, όχι αντίπαλοι του.

 Ελπίζουμε σε μια Αριστερά πιο ενωμένη, πιο αποφασιστική, πιο μαχητική, πιο θαρραλέα. Λιγότερο διαχειριστική, καθόλου ίδια με όσους μας παρέστησαν τους σωτήρες τις τελευταίες δεκαετίες. 

Να κρίνετε τους πάντες αντικειμενικά και με αυστηρότητα, να ξεχωρίσετε τους δίγλωσσους, τους ιδιοτελείς, τους υπηρέτες των συμφερόντων. Να σας κάνουν να θυμώσετε, όσοι έρχονται και επανέρχονται από το παρελθόν, μάλιστα με τα ίδια όπλα της ακατάσχετης δημοκοπίας, της ασχετοσύνης και κυρίως της απόκρυψης ενός παρόντος και παρελθόντος, που υπηρέτησαν την σημερινή καταστροφική πολιτική, που σας κορόιδεψαν και τότε και σήμερα!

Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν υπάρχουν ούτε μεσσίες ούτε σωτήρες. Υπάρχει μόνο η δική σας συνείδηση και το καθαρό μυαλό. Τότε θα διακρίνετε όσους πορεύτηκαν δίπλα σας.

Ευχόμαστε σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, δύναμη και ηθική αντοχή! Ευχόμαστε στον καθένα, υγεία, δουλειά για τον ίδιο και την οικογένεια του, χαρά και αλληλεγγύη για όσους δίπλα μας βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από εμάς.

Καλές γιορτές, καλή πρωτοχρονιά, καλή χρονιά με νικηφόρους αγώνες!

Για την «Ανυπότακτη Πολιτεία»
 Χρήστος Πατούχας
Δημοτικός Σύμβουλος

Πάτρα 22/12/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: