ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Απαιτούμε από το Δ.Σ. να πάρει απόφαση ότι δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός κατοικιών

Χωρίς λόγια.


Ανακοίνωση κάλεσμα της ΡΑΠ – (Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη) έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων


«Συνδημότισσα και συνδημότη



Σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, μετά από αίτημα 25 Δημοτικών συμβούλων, συζητείται το θέμα των πλειστηριασμών.



Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε  η Ρ.Α.Π.- ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, τονίσαμε ότι τίποτα δεν δύναται να αλλάξει, χωρίς την ενεργό - κινηματικού τύπου, συμμετοχή ΣΟΥ.




Απαιτούμε από το Δ.Σ. να πάρει απόφαση και να δεσμευθεί, ότι με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια, θα προστατέψει τους πολίτες του Δήμου μας από τους νέους μαυραγορίτες, μέσα και έξω από την χώρα μας, που καραδοκούν να καταστρέψουν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.



Σε καλούμε την Δευτέρα 23/12 στις 6 μμ. στο λιμάνι, έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, για να διατρανώσουμε με υπερηφάνεια, ότι στην ΠΑΤΡΑ, στον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ στους όμορους Δήμους, δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός κατοικιών.



Σε καλούμε την Δευτέρα 23/12 στις 6μμ. στο λιμάνι, έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, για να πείσουμε τα πειθήνια όργανα της «τρόικας», ότι η μόνη επένδυση της ελληνικής κοινωνίας στο «κεραμίδι», την περίοδο που της υφάρπαξαν όλα τα άλλα (φιλότιμο, υπερηφάνεια, ελπίδα, όραμα… κλπ, ών ούκ έστιν αριθμός), δεν θα πλειστηριασθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: