ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό το δώρο μπορείς να το κάνεις...‏


Greenpeace Eλλάδα

Αυτές τις γιορτές...

μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό δώρο σε 19 παιδάκια, τους δασκάλους τους, ένα κουνελάκι και ένα σκυλάκι: τη ζέστη!

Το σχολείο τους είναι ένα κτίριο που μπάζει από παντού και θέλουμε να το φτιάξουμε, αναβαθμίζοντάς το ενεργειακά. Όχι μόνο για να δώσουμε ένα ζεστό σχολείο στα παιδιά και τα 2 ζωάκια που έχουν υιοθετήσει (τον Ασπρούλη και τον Μούργο!), αλλά για να αποδείξουμε ότι αυτή είναι η πραγματική λύση που χρειαζόμαστε όλοι και όχι το πανάκριβο πετρέλαιο, ούτε το πανάκριβο ρεύμα.
Μας μένουν μόλις λίγες μέρες για να καταφέρουμε να μαζέψουμε το απαραίτητο ποσό και να ολοκληρώσουμε τις εργασίες έγκαιρα. Είναι επείγον γιατί ο χειμώνας στο χωριό είναι βαρύς και έχει ήδη ξεκινήσει.
Σε χρειαζόμαστε. Μπορείς να βοηθήσεις;
Δεν δεχόμαστε χρήματα από κυβερνήσεις, εταιρείες ή οργανισμούς. Η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές πολιτών. Υποστήριξέ μας.
Ακολούθησέ μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: