ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Απόφαση-πρόσκληση για διαφθορά και δικαίωση της «όμορφης πόλης» (Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα)

Φωτογραφία αρχείου.


Ελεύθερος ο Χάρης Τομπούλογλου (της ΝΔ) με την επιβολή περιοριστικών όρων μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς

«Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.


Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια. Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί. Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά». (Βλέπε: Μερική... ανακοίνωση στήριξης στον συλληφθέντα).  

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων αναφέρονταν από τα μέλη της προσκείμενης στην ΝΔ δημοτικής παράταξης την π. Παρασκευή για τον χρηματισθέντα Χ. Τομπούλογλου. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η επιβεβαίωση:

Ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου, μετά την απολογία που έδωσε για την υπόθεση χρηματισμού του από διαφημιστική εταιρία, κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 150 χιλιάδων ευρώ. Επιπλέον στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα απολογήθηκε και ο φερόμενος ως συνεργός του Χ. Τομπούλογλου, για τον οποίο ο ίδιος ο πρώην κρατικός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι δεν έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των χρημάτων.

Άρα, η δημοτική παράταξη "Καλημέρα όμορφη πόλη" (Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Χαλκηδόνα) στην οποία επικεφαλής είναι ο Χ. Τομπούλογλου, δικαιώθηκε για την ανακοίνωσή της, στην οποία, όπως προαναφέρεται πιο πάνω, χαρακτήριζε τον πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων «ατόφιο και χαρισματικό άνθρωπος, αγωνιστή για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: