ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κοινωνική αλληλεγγύη στην πλατεία Δούρου την Κυριακή

Φωτογραφία αρχείου.


Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων από την «Επιτροπή Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος»

Η «Επιτροπή Αλληλεγγύης Κατοίκων Ανατολικού Διαμερίσματος» διοργανώνει εκδήλωση για την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων με σκοπό την ενίσχυση  των δομών αλληλεγγύης της περιοχής μας, για συμπολίτες μας που υποφέρουν ιδιαίτερα από την κρίση.


Η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συνόρων (Δούρου) παραπλεύρως του ΚΕΤχ, από ώρα 10 π.μ. έως 3 μ.μ. 

Με την παραπάνω ανακοίνωση η «Επιτροπή Αλληλεγγύης» καλεί τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να αντιδράσουν στην κρίση και να προσφέρουν εισφορά αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας.

Στους σκοπούς της «Επιτροπής Αλληλεγγύης» είναι η δημιουργία τράπεζας τροφίμων και κοινωνικού μαγειρίου. 

Κι από τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Προσέτρεξαν σε βοήθεια των πληττομένων.
Στο μεταξύ σε μια συγκινητική πρωτοβουλία για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτές τις άγιες ημέρες περνούν ακόμη μεγαλύτερες δοκιμασίες, εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, προχώρησαν και φέτος οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε συγκέντρωση των τροφίμων (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια κ.α.) σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας καθώς και στο κτίριο της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τόσο χθες το μεσημέρι όσο και σήμερα το πρωί, δεκάδες σακούλες παραδόθηκαν στους υπευθύνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πατρέων.

Παραδίδοντας τα τρόφιμα στους υπευθύνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιώτης, επεσήμανε πως πρόκειται για μία προσπάθεια και μία ενέργεια των υπαλλήλων αλλά και της Περιφέρειας, η οποία αποτελεί συνέχεια των δράσεων που γίνονται για να στηριχθούν οι κοινωνικά ευαίσθητες και αδύναμες ομάδες.

Παράλληλα, ευχήθηκε κάποια στιγμή οι συνάνθρωποί μας να μπορούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις και τα κοινωνικά παντοπωλεία να μην χρειάζεται να υφίστανται ως δομές.

2 σχόλια:

Kαντριανιώτης είπε...

Χρόνια καλά και αγωνιστικά σύντροφε.
Αγώνας και του χρόνου να είμαστε λεύτεροι.
Μια διόρθωση να κάνω μόνο.
Η πλατεία που θα γίνει η εκδήλωση αλληλεγγύης την 29/12 κακώς αναφέρεται σαν πλατεία Δούρου.
Δεν εχει καμμιά σχέση η ομώνυμη εταιρία.
Η επίσημη ονομασία της πλατείας είναι πλατεία Πεσόντων Αγωνιστών και έτσι πρέπει να την ονομάζουμε εφ'εξής.

Γιώργος Μόσχος είπε...

Ναι, πράγματι. Υπάρχει μία προσπάθεια να ονομαστεί έτσι προς τιμήν των πεσόντων παιδιών του 12ου Συντάγματος στο Αλβανικό. Όμως η επίσημη ονομασία είναι Δούρου και δεν ανφέρεται στον βιομήχανο. Μεγάλη ιστορία για να κάνουμε εξηγήσεις. Α

πό κοντα θα τα πούμε καλύτερα