ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τα τύπου λεοπάρδαλης απεδείχθησαν σαρκοβόρα για τον εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρίας στην Ελλάδα



Στα δόντια τους κατέληξε ο Δημήτρης Παπαχρήστος, με την εξαπόλυσή τους από τον αρεστό της συγκυβέρνησης μιζαποδόχο Αντ. Κάντα

Τα τύπου λεοπάρδαλης, δεν ήταν απλά σχήμα λόγου, αλλά φύση και θέση σαρκοβόρα. Έτσι στην κατάλληλη στιγμή εξαπολύθηκαν από αυτόν που τα διαπραγματεύονταν και να το αποτέλεσμα:


Δύο εντάλματα σύλληψης για άτομα που να εμπλέκονται στις μίζες για τα εξοπλιστικά, εκδόθηκαν μετά την απολογία του μιζαποδόχου, εκλεκτού της συγκυβέρνησης Αντ. Κάντα, (βλέπε σχετικό με την πλειάδα προσώπων εμπλεκομένων στις μίζες για τα εξοπλιστικά) σύμφωνα με την οποία τα πρόσωπα αυτά έχουν συμμετοχή στη διακίνηση μαύρου χρήματος.
Από τα άτομα αυτά το όνομα του ενός έγινε γνωστό, ενώ επίκειται και ηγνωστοποίηση του ετέρου. Αντίγραφα της απολογίας (αρχικής και συμπληρωματικής) του Αντ. Κάντα και εντάλματα διαβιβάστηκαν από τον ανακριτή διαφθοράς Γ. Μαλλή  στην εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα το πρωί συνελήφθη κοντά στο σπίτι του ο Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας Wegmann, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στο γραφείο και το σπίτι του. «Ναυαρχίδα» της εταιρείας Wegmann είναι τα άρματα μάχης Leopard. Αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή διαφθοράς Σπύρο Γεωργουλέα που χρεώθηκε την υπόθεση. Οι κατηγορίες για την υπόθεση αφορούν ενεργητική δωροδοκία κατά του δημοσίου, παθητική δωροδοκία κατά του δημοσίου και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
 
Η σύλληψή του φαίνεται πως έρχεται στο πλαίσιο των ερευνών για τις δύο δικογραφίες που εκκρεμούν στο στάδιο της προκαταρκτικής και αφορούν  την προμήθεια 24 αυτοκινούμενων πυροβόλων PZH 2000 και άλλου περιφερειακού υλικού. Η σύμβαση υπεγράφη στις 5-7-2001 όταν υπουργός Εθνικής Αμύνης ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και αφορούσε τη σύμπραξη του δημοσίου με την εταιρεία Wegmann έναντι 195.709.774 ευρώ.

Η δεύτερη δικογραφία αφορά την προμήθεια 54 συστημάτων K/B STINGER επί οχήματος και του αναγκαίου εξοπλισμού και ανταλλακτικών αρχικής υποστήριξης για την οποία υπεγράφη στις 3/8/2000 (επί Τσοχατζόπουλου) σύμβαση (030Α/2000) μεταξύ του δημοσίου και της εταιρίας STN ATLAS ELEKTRONIK έναντι τιμήματος 142.731.079 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: