ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από το Δήμαρχο Πατρέων - Κάλαντα από το ΚΕΤχ σε Δήμο και Περιφέρεια

Κάλαντα από στρατιώτες του ΚΕΤχ άκουσε ο Δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς.


Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Γιορτάζοντας τη γέννηση του Χριστού, αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη βάρη, μια χρονιά με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας.

Το διάλειμμα των Χριστουγέννων μας δίνει την ευκαιρία, αφενός να πάρουμε τις ανάσες που έχουμε ανάγκη, αφετέρου να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας, να συλλογιστούμε, και να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για νέες αποφάσεις που θα ανατρέψουν όλα όσα μας έχουν γίνει τροχοπέδη.

Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες λοιπόν ας βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο και από όποια θέση  μπορεί ο καθένας,  τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και αδιέξοδα.

Ας τους προσφέρουμε κάτι από το υστέρημα μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Με αυτές τις σκέψεις και με πίστη και ελπίδα εύχομαι ολόψυχα το φως των Χριστουγέννων, το φως της ελπίδας για τη γέννηση κάτι καλύτερου να λάμπει στις καρδιές όλων των συνδημοτών μας.

Καλά Χριστούγεννα». 

Τα κάλαντα έψαλε σήμερα το πρωί η μπάντα του ΚΕΤχ Πάτρας και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: