ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Θα έπρεπε πρώτα και αμέσως, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία του



«Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος των ΜΜΕ και των εκδηλώσεων αποδεικνύει ότι δεν σέβεται τους θεσμούς. Ενώ, σήμερα το απόγευμα υπάρχουν δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο κος Δημαράς προτίμησε να απαξιώσει το σώμα (που  στις πρόσφατες και σχετικές με το θέμα συνεδριάσεις, τον στήριξε έτσι ώστε, με ομοφωνία και ομοψυχία να συνεχιστεί η διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου) και  έσπευσε να ενημερώσει τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις.


Αν είχε και την ελάχιστη πολιτική ηθική και αξιοπρέπεια θα έπρεπε πρώτα και  αμέσως, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία του και τη σύσκεψη του με το ΤΑΙΠΕΔ από τη στιγμή μάλιστα, που κινήθηκε αντίθετα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο Δήμαρχος της μειοψηφίας προτίμησε να συνομιλήσει για άλλη μια φορά με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, προτίμησε να παρακάμψει, να υποβαθμίσει και να αλλοιώσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να αντιλαμβάνεται τελικά, ότι υποβαθμίζει για άλλη μια φορά το κύρος του Δημάρχου της τρίτης πόλης στην Ελλάδα. 

Είμαστε περίεργοι για την ερμηνεία που θα δώσουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και η Πρωτοβουλία ενεργών πολιτών σε αυτή την αντιθεσμική και προσβλητική στάση του κου Δημαρά, τη στιγμή μάλιστα, που το δικό τους ψήφισμα είχε εγκριθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι τακτικισμοί που υιοθετούνται, οι χρονοβόρες συζητήσεις, η «εκμετάλλευση»  των θεσμικών οργάνων και κυρίως, η άρνηση για κατάκτηση του χώρου με την ανάπτυξη μιας σειράς κοινωνικών διεκδικητικών δράσεων, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελικά, παίζονται παιχνίδια εξαπάτησης των Πατρινών και παραπλάνησης της κοινής γνώμης.

Αν θέλουμε το θαλάσσιο μέτωπο δικό μας η δημοτική αρχή εδώ και δυο χρόνια έπρεπε να προχωρήσει στις διαδικασίες οριστικής παραχώρησης και χρήσης του χώρου και όλες οι πρωτοβουλίες των ενεργών πολιτών έπρεπε να έχουν χαρακτήρα μαζικό, διεκδικητικό και επίμονο. Στις μέρες μας, δεν μπορούν να γίνουν πιστευτοί ούτε αυτοί που εδώ και 3 χρόνια ξέχασαν τις υπογραφές τους, ούτε αυτοί που χρησιμοποιούν το δημοτικό συμβούλιο ως όχημα των φιλοδοξιών τους.

Απόστολος Βανταράκης
Ήρα Κουρή

Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Πατρέων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: