ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Άγιος Βασίλης θα τους φέρει δώρο το ηλεκτρικό ρεύμα για το 2014, εργασία ποιος θα τους δώσει;


Η απελπισία της ανέχειας, κακός σύμβουλος, τυλίγει στο σύννεφό της φτωχούς οικογενειάρχες, που οδηγούνται στη διάπραξη ρευματοκλοπής! 

Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη ΔΕΗ για δύο φτωχές οικογένειες ρομά, μακροχρόνια άνεργες

Στο γραφείο του κ. Γ. Καπερώνη της ΔΕΗ.
Πρωτοχρονιά με ρεύμα στο σπίτι τους θα κάνουν δύο ακόμη οικογένειες, από το Πετροχώρι Αχαΐας και τα Βραχνέικα Πατρών αντιστοίχως, των οποίων η παροχή ρεύματος είχε διακοπεί από μηνών, ενώ στην περίπτωση της πρώτης οικογένειας (από το Πετροχώρι) είχε αφαιρεθεί και ο εξωτερικός πίνακας της ΔΕΗ και ζούσε στο σκοτάδι, μη έχοντας τρόπο αποπληρωμής, καθώς γονείς και παιδιά βιώνουν την απελπισία της μακροχρόνιας ανεργίας!

Μετά από σημερινή παρέμβαση επιτροπής μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, που  με επικεφαλής τον δικηγόρο Χρ. Λιαρομμάτης, επισκέφτηκαν τον διευθυντή Καταστήματος Πάτρας της ΔΕΗ  κ. Γεώργ. Καπερώνη, και έπειτα από την ευαισθητοποίηση που επέδειξε ο δεύτερος, στα ζητήματα που του τέθηκαν υπόψη και με την συνδρομή της επιχείρησης με την οποία συνομίλησε ο Περικλής Γεραλής, από το Ανατολικό Διαμέρισμα Πάτρας του κόμματος, λογαριασμοί αξίας άνω των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ διευθετήθηκαν  και οι οικογενειάρχες αποχώρησαν ευχαριστημένοι, ενώ δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την επανασύνδεση του πολύτιμου ηλεκτρικού ρεύματος.

Τέλος καλό, όλα καλά για τους συμπολίτες μας ρομά οικογενειάρχες, που περιμένουν ο  Άγιος Βασίλης να τους φέρει δώρο το ηλεκτρικό ρεύμα!

Με την ευκαιρία όμως, διαπιστώθηκαν από την επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ οι εφιαλτικές διαστάσεις που παίρνει το πρόβλημα της αδυναμίας αποπληρωμής των λογαριασμών του ρεύματος, ειδικότερα στις περιπτώσεις οικογενειών που πλήττονται από την ανεργία.

Αποτέλεσμα αυτού είναι δεκάδες οικογενειαρχών σήμερα να ηλεκτροδοτούν τις οικίες τους παρανόμως, με κίνδυνο να πέσουν θύματα των απελπισμένων ενεργειών των, είτε από ηλεκτροπληξία είτε από πυρκαγιά!

Η θέσπιση του μέτρου της επιβολής του Κοινωνικού τιμολογίου, από μία πλευρά αποτελεί ανακούφιση για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, αλλά από την άλλη δεν αποσοβεί τις κοινωνικές συνέπειες της έλλειψης οικονομικών πόρων από τα βαλάντιά τους, καθώς η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, σε αυτό της τάξης του ενός τρίτου των δυναμένων να εργαστούν, ενώ στον νομό Αχαΐας ξεπερνά τον μέσω πανελλήνιο όρο.   

Τέλος καλό όλα καλά, μετά την συνεννόηση του Περ. Γεραλή (αριστερά) με την ΔΕΗ στην Αθήνα, και με την συνδρομή του εικονιζόμενου (δεξιά) Γ. Καπερώνη, διευθυντή καταστήματος Πάτρας της Επιχείρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: