ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Άνκελα Μέρκελ: Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, θα κινδύνευε με διάλυση η ευρωζώνη!

Παρά το ύψος του απεδείχθη άψυχος και πειθήνιος τότε ο Σαμαράς, απέναντι στην φοβισμένη Μέρκελ.


Πριν τις εκλογές του 2012 η επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών εκ μέρους του μνημονιακού μπλοκ αποκαλούσε κόμμα της δραχμής τον ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε ότι μπορεί σε μία διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους να αποτελούσε άσσο στο μανίκι, η απειλή εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ. Τώρα  οι δηλώσεις της ίδιας καγκελαρίου Μέρκελ αποδομούν τα όσα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια προπαγάνδιζαν. 


Εάν η Ελλάδα είχε αφεθεί να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τότε «όλα» τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα υποχρεούνταν να αφήσουν το κοινό νόμισμα σε «μεταγενέστερο χρόνο», φέρεται να δήλωσε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με «σύνθεση» των συνομιλιών κορυφής που έχει στη διάθεσή της η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

«Συζητήσαμε προκειμένου να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από τη ζώνη του ευρώ και πιστεύω πως εάν αυτό είχε συμβεί, θα έπρεπε όλοι μας να εγκαταλείψουμε (την ΟΝΕ) σε μεταγενέστερο χρόνο», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μέρκελ.

Η ηγέτιδα της ισχυρότερης οικονομίας της Ευρώπης φέρεται να τόνισε μάλιστα πως «όσο παραμένω καγκελάριος της Γερμανίας θα βοηθώ όλον τον κόσμο», προειδοποιώντας ωστόσο πως δεν είναι βέβαια εάν «θα μπορούσα να το κάνω δεύτερη φορά», λόγω της «κούραση» των γερμανών φορολογούμενων. «Αυτό μπορεί να εκτροχιαστεί σε κάποιο σημείο», συμπλήρωσε.

Τα παραπάνω μετέδωσαν σήμερα και οι ανταποκριτές των ελληνικών καναλιών από την Γαλλία. Και σε αυτά κατατείνουν οι δηλώσεις της καγκελαρίου, οι οποίες αποδομούν την επιχείρηση τρομοκράτησης του μνημονιακού μπλοκ πριν τις εκλογές του 2012, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη. Και δείχνει το πόσο άστοχα και λιπόψυχα δεν εκμεταλλεύτηκε η χώρα μας τη ευκαιρία αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: