ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Αντώνη Σαμαρά άκουσε καλά αυτές οι απολύσεις θα μείνουν στα χαρτιά»

Διαμαρτυρία μπροστά στο Μαξίμου.


Με σπρωξίματα, κλωτσιές αλλά και προσπάθεια για βίαιη προσαγωγή του συναδέλφου τους απωθήθηκαν βίαια από την αστυνομία καθηγητές υπό απόλυση (διαθεσιμότητα), που μαζεύτηκαν έξω από τα κάγκελα του Μαξίμου για να πουν τα ειδικά προσαρμοσμένα κάλαντα στον Σαμαρά. Η αστυνομία κατόπιν εντολή άνωθεν… περιποιήθηκε τους απρόσμενους καλαντούχους! Όπως αναφέρουν οι καθηγητές:  
  
Τα κάλαντα που έψαλαν είναι τα παρακάτω:

«ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ,
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ
ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ
ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΑ
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ,
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ,
ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Η συντονισμένη αυτή δράση μας, δημιούργησε πανικό στα κατασταλτικά επιτελεία της κυβέρνησης. Δεν μπορούν να ανεχθούν το γεγονός ότι εργαζόμενοι έτοιμοι για απόλυση, έχουν το θάρρος να παρεμβαίνουν στο πρωθυπουργικό Μέγαρο για να φωνάξουν το δίκιο τους.

Ενόχλησε τόσο πολύ η παρουσία μας που ισχυρές  αστυνομικές δυνάμεις, εκτελώντας εντολές, δεν μας κέρασαν γλυκά ή κουραμπιέδες αλλά μας απώθησαν βίαια με σπρωξίματα, κλωτσιές και προσπάθεια για βίαιη προσαγωγή του συναδέλφου Νίκου Κικάκη.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση -και ας το πάρουν σοβαρά υπόψη τους- ότι θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους και ότι δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα μας. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια απόλυση εκπαιδευτικού και γι’ αυτό την απάντηση θα την πάρουν απ όλο τον κλάδο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: