ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Βασ. Κικίλιας: Στο 32% η διασπορά στη Θεσσαλονίκη

«Ήρθε η στιγμή της μεγάλης μάχης στη Θεσσαλονίκη ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας στην τακτική ενημέρωση που παραχώρησε για την πορεία της πανδημίας και τις αντοχές του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ο υπουργός γνωστοποίησε πως «η θετικότητα αυτή τη στιγμή με βάση το ΑΠΘ ειναι 32% στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια τεράστια διασπορά της νόσου, είναι θέμα δημόσιας υγείας, όχι περίθαλψης, αυτό εξηγεί και το lockdown».

Δεν παρέλειψε να ρίξει την ευθύνη στους πολίτες και όχι στην αδιαφορία της κυβέρνησης, της οποίας είναι ο καθύλην υπουργός για την Υγεία!  

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται τα νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα. Ενδεικτικό της κατάστασης ότι το ΑΧΕΠΑ ξεκίνησε βάρδια με 0 κρεβάτια. Προχειρότητα και έλλειψη σχεδίου από την κυβέρνηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, και κάνουν λόγο για λύσεις τις τελευταίας στιγμής. Παράλληλα, παγώνουν τα χειρουργεία και οι νοσηλείες στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ οι ασθενείς γίνονται «βαλιτσάκια» προς το ιδιωτικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: