ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Μανία με τις απολύσεις στο Δημόσιο ο Κούλης της ΝΔ

Οι μεν γιατροί πλεονάζουν, η δε ΕΡΤ θα φάει πάλι μαύρο!

«Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν οι γιατροί και να λέιπουν οι νοσηλευτές» δήλωσε σε συνέντευξη  εκδήλωσης της ΔΑΚΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Και δεν ήταν κάτι που του ξέφυγε. Το έγραψε και στο Twitter.



Στην προσπάθειά του να αλλάξει την κακή εικόνα του, στους δημόσιους υπαλλήλους, που αντανακλάται και στις κυλιόμενες εσωτερικές δημοσκοπήσεις δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την «γλώττα λανθάνουσα» που «αλήθεια λέγει». 

Ωστόσο προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με έτερη δήλωση, πως «οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτε». Αλλά ξεκαθάρισε ότι για κάθε 5 συνταξιοδοτούμενους θα γίνεται μία πρόσληψη. Δηλαδή επιστροφή στις παλιές ημέρες Σαμαρά! Και ξήλωμα της επιτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ για τρεις προς έναν με στόχο με τά τον Αύγουστο 2018, την πρόσληψη ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας!

Και άφησε ο Κ. Μητσοτάκης να εννοηθεί ότι το μάρμαρο θα πληρώσουν οι συμβασιούχοι, αλλά, όταν πάρει φωτιά το σπίτι του γείτονα άντε να κάτσεις με σταυρωμένα χέρια...

Κι όμως κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη  οι μεν γιατροί πλεονάζουν, ενώ για την ΕΡΤ επεφύλαξε το καλύτερο: 

«Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, αλλά όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας». Γι αυτό, εάν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό». 

Νωρίτερα είχε αρνηθεί να καταδικάσει το μαύρο στην ΕΡΤ που επεβλήθη το 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρα-Βενιζέλου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: