ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ανέκρουσε πρύμνα για την αναστολή του διαγωνισμού

Φωτογραφία αρχείου της 12-3-2017, Γηροοκομειό Πατρών. Η Ουρανία Μπίρμπα εκπρόσωπος της ΡΑΠ, μόλις κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 125 εκτελεσμένων αριστερών στον Εμφύλιο.

Ο Κ. Πελετίδης ανακοίνωσε πως θα ζητήσει από το Υπουργείο του Παν. Σκουρλέτη παράταση 2 ημερών του χρόνου υποβολής-  Ου. Μπίρμπα: Πρώτα θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη!


Με αναφορά στα κοτόπουλα του προγράμματος βοηθείας προς μη έχοντες, που θέσπιση κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η Υπουργός Θεανώ Φωτίου, κοσμήθηκε  στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ η σημερινή συζήτηση για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, σχετικά με την πρόσληψη των οκτώ ατόμων, που στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, προχθές, εντελώς παράνομα κι αυθαίρετα η δημοτική αρχή του Κ. Πελετίδη ακύρωσε, υψώνοντας μπαϊράκι κατά των φιλοευρωπαίων, που έβαλαν ως όρο της προκήρυξης να γνωρίζουν αγγλικά και χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών οι υποψήφιοι!

Μετά την κατακραυγή που σηκώθηκε, για την απόφαση αυτή, που υποκρύπτει, κατά πολλούς, στοιχεία ευνοιοκρατίας και ημετέρων συγγενών της παράταξης του Δημάρχου Πατρέων, ο Κ. Πελετίδης, εμφανίστηκε και έλαβε μέρος στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΟΔΗΠ, για να πάρει επάνω του το βάρος, σύσσωμης της αντιπολίτευσης, που διαμαρτύρονταν.

Κι αφού προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, που υποστήριξε στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, ανακοίνωσε την άρση της  απόφασης της παράταξής του και το προχώρημα της διαδικασίας του διαγωνισμού της προκήρυξης.

Εξοργισμένη η Ουρανία Μπίρμπα, σχολίασε:

«Οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ κύριοι δεν είναι κοτόπουλα να χαθούν και να παγώσουν! Μιλάω για τα 9000 κοτόπουλα του ΤΕΒΑ».

Για τα οποία ως γνωστόν μετά την ατασθαλή διαχείρισή τους, τα πάγωσαν για να τα δώσουν μετά από δύο μήνες, -παρά τη σαφή αντίθετη εντολή του Υπουργείου- στους μη έχοντες, αλλά χωρίς τα θρεπτικά συστατικά που έχασαν λόγω επανακαταψύξεως!

Κι ωστόσο, επειδή τίθεται θέμα παρανομίας από την συντόμευση του χρόνου υποβολής δικαιολογητικών της προκήρυξης κατά δύο ημέρες, όσες δηλαδή ανέστειλαν την διαδικασία οι Πελετίδης και Τουλγαρίδης, ανακοίνωσε πως θα ζητήσει από το Υπουργείο του Παν. Σκουρλέτη την παράταση του χρόνου υποβολής κατά ίσο διάστημα. 

Αυτό έδωσε αφορμή στην Ουρανία Μπίρμπα, εκπρόσωπο της παράταξης ΡΑΠ στο ΔΣ του ΚΟΔΗΠ, να σχολιάσει μεγαλοφώνως:

-Πρώτα θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη!

Αυτό δεν το άκουσε ο Κ. Πελετίδης, που αν μη τι άλλο, το αυτί του αρπάζει ότι πετιέται στον αέρα.

Αυτή η... λεπτομέρεια έδωσε αφορμή στην Ουρανία Μπίρμπα να γράψει στον τοίχο της προσωπικής σελίδας της στο fb τα παρακάτω:


    «ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πελετίδη
     

    Μετά τη γενική κατακραυγή σύσσωμης της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο σημερινό Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού απέσυραν την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση του Τουλγαρίδη για αναστολή και πάγωμα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ!! που στόχο είχαν να βολέψουν ημετέρους.
    Αμετανόητοι και Χωρίς ντροπή οι Πελετίδης- Τουλγαρίδης σήμερα έλεγαν τα εντελώς αντίθετα από ότι στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης. Ούτε μια συγνώμη δεν είπαν... πιστεύουν οτι ο Δήμος και οι οργανισμοί είναι τσιφλίκι τους και τους διοικούν ελέω Περισσού!!
    Οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ κύριοι δεν είναι κοτόπουλα να χαθούν και να παγώσουν!!μιλάω για τα 9000 κοτόπουλα του ΤΕΒΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: