ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τρομοκρατική η επίθεση στο κέντρο της Στοκχόλμης

Επί ποδός είναι η οι αρχές ασφαλείας στην Στοκχόλμη μετά την τρομοκρατική επίθεση με φορτηγό που έπεσε επάνω σε πεζούς σε δρόμο στο κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό τουλάχιστον 4 άτομα έχασαν την ζωή τους ενώ 15 τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι 9 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


Όπως αναφέρουν πηγές από τα νοσοκομεία ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και παιδιά.

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας χαρακτήρισε τρομοκρατική την επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της Στοκχόλμης, ενώ η αστυνομία προσήγαγε έναν ύποπτο σε σχέση με το συμβάν.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας άνδρας συνελήφθη στο βόρειο τμήμα της Στοκχόλμης και ομολόγησε πως είναι ο δράστης της επίθεσης που διαπράχθηκε νωρίτερα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Σουηδίας, ανέφεραν πηγές που δεν κατονομάζονται στην εφημερίδα Aftonbladet.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος, είπε πως είναι ο δράστης της επίθεσης, ανέφερε η Αφτονμπλάντετ.

Η αστυνομία περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι ένα πρόσωπο έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το πρακτορείο TT.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: