ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εκτός τόπου και χρόνου, φαντάζουν τελεία στο άπειρο


Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση το ΚΚΕ στην πλ. Γεωργίου κι ενώ η ομιλία είναι περίπου στο μέσον της.




Μπήτι εκτός τόπου και χρόνου, φαντάζουν τελεία στο άπειρο. Μαζεμένοι μετά από πολύ κόπο, ενόψει  Μ.. Εβδομάδας κι ενώ από το μεσημέρι έχουν βουΐξει τα ΜΜΕ, μέσα και έξω από τη χώρα, για το ευτυχές γεγονός της Μάλτας, πήγαν ντε και καλά να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ως δυναμική ομάδα του ΜΛ - ΚΚΕ ή αν θέλετε  του ΚΚΕ-ΜΛ στη μέση της αχανούς πλατείας Γεωργίου Πάτρας.

Κατήγγειλαν το κατ' αρχήν κλείσιμο της Β΄ Αξιολόγησης από το Γιουρογκρούπ στη Μάλτα, επειδή την καταγγελία είχαν ξεκινήσει εδώ και κάτι τέρμηνα. Δεν μπήκαν στον κόπο να περιμένουν λίγο χρόνο, όσο να ανακοινωθεί κι επισήμως.

Την ίδια ώρα της καταγγελίας, στο άνω μέρος της Πλ. Γεωργίου, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημ. Παπαδημούλης, ανέλυε την κατάσταση παρουσιάζοντας μερικά θετικά στοιχεία. Κι ωστόσο δεν παρέλειψε να συστήσει αυτοσυγκράτηση μέχρι να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία.

Αλλά έτσι είναι. ΚΚΕ είναι αυτό και μάλιστα όχι της κοπής εποχής Χαρίλαου. Πέρασαν τα χρόνια της σοφίας του Γέροντα Φλωράκη. Στο τιμόνι τώρα οι νεότεροι. Κι ο Θεός βοηθός!  

Και κάτι ακόμη, ο  Δήμαρχος Πελετίδης ανακοίνωσε στα ΜΜΕ την συμετοχή του. 

Μπορεί να λήψει ο Μάρτης από τη... Σαρακοστή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: