ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ποια συμφέροντα υπηρετεί η κινητοποίηση της Τρίτης;


Αντί να συνεργαστεί ο Δήμαρχος με την κυβέρνηση για τον καλύτερο δυνατό τρόπο παραχώρησης του παραλιακού μετώπου, ανοίγει μέτωπο άνευ ουσίας!


«Προκαλεί απορία το ποιο ακριβώς συμφέρον εξυπηρετεί η στάση της Δημοτικής Αρχής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

 «...αντί η δημοτική αρχή να πρωτοστατήσει και να συνεργασθεί με την κυβέρνηση έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η διαδικασία της οριστικής παραχώρησης αλλά και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα, συνεχίζει να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια εντυπώσεων».


Τα παραπάνω τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με αφορμή την ετεροκαθορισμένη από την «Πρωτοβουλία των 5», συμφωνία του Δημάρχου Πατρέων στην κινητοποίηση της ερχ. Τρίτης, ενώ από πλευράς κυβερνητικών παραγόντων (Φλαμπουράρης - Δρίτσας) διαβεβαιώνεται ότι προχωρούν οι διαδικασίες παραχώρησης του παραλιακού μετώπου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:
«Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πατρέων και η παράταξη του αδυνατούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Μετά από 40 χρόνια αγώνες και διαχρονική κοροϊδία υπάρχει απόφαση της Κυβέρνησης (που όσο και αν ενοχλεί κάποιους είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) να αποδοθεί το θαλάσσιο μέτωπο στους κατοίκους της πόλης και αντί η δημοτική αρχή να πρωτοστατήσει και να συνεργασθεί με την κυβέρνηση έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η διαδικασία της οριστικής παραχώρησης αλλά και να σχεδιάσει την επόμενη μέρα, συνεχίζει να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια εντυπώσεων.
Τόσο ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε δημόσια δήλωση του όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας από το βήμα της Βουλής δηλώνουν πως «το λιμάνι της Πάτρας δεν ιδιωτικοποιείται, αλλά είναι σε εξέλιξη η διαδικασία παραχώρησης στον Πατραϊκό λαό, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού», προκαλεί απορία το ποιο ακριβώς συμφέρον εξυπηρετεί η στάση της Δημοτικής Αρχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: