ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τ' άρματα τώρα οι γύφτοι...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην δικτατορία ήμουν πολιτικός κρατούμενος – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Απαντώντας στον Νίκο Βούτση
Τα άκουσα τα λεγόμενα του Κούλη και είπα να μην τα σχολιάσω, αλλά με την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση στο Διαδίκτυο... Τώρα τι να μπορεί του πει κανείς του νεαρού; Ότι εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τ' άρματα, τώρα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια;
Κυριάκος Μητσοτάκης, ο και αντιστασιακός,  για έξι μήνες! Έλεος Κυρίου πια...
Την περίοδο της δικτατορίας ήταν πολιτικός κρατούμενος για 6 μήνες και ότι πέρασε τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής του στην εξορία. Αυτό δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο και αντιστασιακός, απαντώντας στον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση για το θέμα των ψήφων της Χρυσής Αυγής. 
«Μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έφερε τη δημοκρατία στη χώρα δεν δέχεται», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ. Και άνοιξε  κουβέντα που μέρα σημαδιακή που έρχεται καλύτερα να μην την συνεχίσω. 

Να σεβαστώ λέω την μνήμη του Οπορόπουλου, του Μουστακλή και τόσων άλλων με ήθος αντιδικτατορικών αγωνιστών, που καμία σχέση έχουν με το Μητσοτακέϊκο! Και καμία εξάρτηση παραγωγής ΖΗΜΕΝΣ!

Και θύμισε το αλισβερίσι που γίνονταν στις επιτροπές των Νομαρχιών τους πρώτους μήνες που βγήκε ο νόμος για την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης που είχε και το τυχερό της για τους συμμετέχοντες στην Αντίσταση. Συνταξιοδότηση λόγω αναπηρίας κατά την επίμαχη εποχή! 

Όλοι έσπευσαν κι άστα να πάνε...  

Τα άκουσα τα λεγόμενα του Κούλη και είπα να μην τα σχολιάσω, αλλά με την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση στο Διαδίκτυο... Τώρα τι να μπορεί του πει κανείς του νεαρού; Ότι εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τ' άρματα, τώρα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια;

Θα το καταλάβει άραγε;  


ΔΕΙΤΕ τι έγραψε ο Κούλης, με ανάρτησή του στο facebook:

«Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για τη χθεσινή μου δήλωση στη Βουλή. Σε όσους αποφάσισαν χωρίς γνώση ή χωρίς σεβασμό να χλευάσουν την οικογένειά μου, απαντώ ευθέως.
Ο πατέρας μου συνελήφθη και φυλακίστηκε από στρατιωτικούς την πρώτη νύχτα του πραξικοπήματος. Όταν γεννήθηκα, η χούντα δεν άφηνε τη μητέρα μου να βγει από το σπίτι της. Γι αυτό και δεν δέχομαι τους εύκολους αφορισμούς και τη διαστρέβλωση της αλήθειας».

Ο πατέρας σου Κούλη, όπως οι περισσότεροι πολιτικοί κι όχι εσύ, διότι εσύ τότε μόλις είχες βγει από τα.... του πατέρα σου. Αυτά. Για να ξέρουμε γιατί πράμα μιλάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: