ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΣΟΠ: Απίστευτη ενέργεια αποβολής πρωταθλητή Αχαΐας

Φωτογραφία του Kostas Zaronikas.
Από αριστερά πρώτος με την πράσινη μπλούζα ο μικρός Πατρινός αθλητής του σκακιού Μήτσος Ζαρονίκας, που στην ηλικία των 12 χρόνων ήρθε 3ος σε πανελλήνιο αγώνα σκακιού, αν και είχε αξιολογηθεί ως έβδομος!

Ο πατέρας του μικρού κορυφαίου σκακιστή εκφράζει την πίκρα του για την συμπεριφορά που «κάλυψε» ο Σκακιστικός Όμιλος Πατρών!


Ένα απίστευτο περιστατικό παραγοντισμού, που συνέβη στον Σκακιστικό Όμιλο Πατρών, ήρθε να δει το φως της δημοσιότητας μέσα από το διαδίκτυο. Ο πατέρας του μικρού Μήτσου Ζαρονίκα, του Πατρινού πανελλήνιου πρωταθλητή, στην κατηγορία του, στο σκάκι, αισθάνθηκε την ανάγκη να βοηθήσει το παιδί του στην επιτυχημένη διαδρομή του στο σκάκι και ανέθεσε σε προπονητή εκτός ΣΟΠ, να του παραδώσει πρόσθετα μαθήματα. Αυτό αποτέλεσε αιτία «πολέμου» του ΣΟΠ, με τον μικρό Μήτσο και τον πατέρα του, καθώς απαίτησε την παύση μαθημάτων ή την αποπομπή του μικρού αθλητή. 

Φυσικά, το ιταμό μήνυμα απερρίφθη ασυζητητί, αλλά ο Μήτσος Ζαρονίκας ετέθη εκτός προπονητικού πλάνου του ΣΟΠ.

Η αναφορά γίνεται για έναν ανερχόμενο αθλητή, που στην ηλικία των 12 ετών ήρθε πρώτος στην αθλητική συνάντηση των 16χρονων -που φυσικά είναι κατηγορίας του- και που όμως τον έφερε κορυφαίο στην Αχαΐα!

Εκτός ΣΟΠ πια και στην επόμενη συνάντησή του στην πανελλήνια κατηγορία των 12 χρόνων  αξιολογημένος ως 7ος, έσπασε το ρεκόρ και μπήκε στην κατηγορία 3ος στην πρώτη τριάδα.

Ο πόνος του πατέρα για το ιδιόμορφο μπούλιγκ, που υπέστη ο γιος του, ώθησε τον μικρό αθλητή να ανέλθει στο βάθρο των νικητών της πρώτης τριάδας!

Αυτός είναι ο ανερχόμενος αθλητής του σκακιού της περιοχής Αχαΐας, για τον οποίο δικαίως ο πατέρας του είναι υπερήφανος και γιατί όχι και μεις, αφού μας δίδαξε ο μικρός Μήτσος θάρρος και πίστη. Σθεναρή αντίδραση στα κάθε είδους διλήμματα των παραγόντων!

Γι αυτό και ο πατέρας του μικρού πρωταθλητή αναφερόμενος στην συνέχιση της ανοδικής πορείας του 12χρονου Μήτσου, μιλώντας στο Istologio G. Mosxou, εύχεται με νόημα σε όλους «από καλό Αύγουστο»!  

Δείτε μερικές αντιδράσεις από το συμβάν, όπως καταγράφονται στο fb:





«Oλη τη χρονιά το παιδί μου στεναχωρήθηκε πολύ.

Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατι το εδιωξαν απο την ομάδα που λάτρευε. 


Ενοιωσε τον εκβιασμο στο πετσί του με εμένα να του επαναλαμβάνω σταθερά "μην επιτρέψεις σε κανένα να σε εκβιάσει".
 

Και όλα αυτά από το απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας ενός γραφικού τύπου που οδηγεί το σωματείο του με -καθόλου- αργά βήματα στην καταστροφή.

Να ευχαριστήσω και από εδώ τον προπονητή του Μήτσου μου, κ. Γιώργο Γεωργόπουλο, για την ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ συμβολή του στην άνοδο του παιδιού που οδήγησε σήμερα στο Χαλκινο Μετάλλιο στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα Σκάκι μέχρι 12 ετών.


Να μην ξεχάσω φυσικά να ευχαριστήσω και... εμένα που του πρόσφερα τα γονίδια του πρωταθλητή!!!!!».



Σχόλια
Στέλιος Αθούρας
Στέλιος Αθούρας ''άμα δε βρέξεις. . .'' πάντα τέτοια
 
Georgios Georgopoulos
Georgios Georgopoulos Αυτό το σχόλιο με στεναχώρησε και δεν με εκφράζει.
 
Georgios Georgopoulos
Georgios Georgopoulos Ο ΣΟΠ και ο Τάσος έχει προσφέρει και αυτός στον Δημήτρη. Αυτή την στιγμή δεν είναι ωραίο να υπάρχουν γκρίνιες και άστοχοι χαρακτηρισμοί
 
Kostas Nikolakopoulos
Kostas Nikolakopoulos συγχαρητηρια κυριε Γεωργοπουλε για το σχολιο σας.............!!!!!
 
Evagelos Tiligadis
Evagelos Tiligadis Συγχαρητήρια . Και χρυσό στα 13

Panagiota Oikonomou
Panagiota Oikonomou δυστυχως απο μενα πηρε μόνο την ομορφιά, την εξυπνάδα, τη θέληση,την υπομονή, την επιμονή, την αίσθηση του μέτρου, τη μετριοφροσύνη, την καλοσύνη, τη συνέπεια, την, την, την,,,,,,,,,

Μιχάλης Σιγούρος
Μιχάλης Σιγούρος Μπράβο σε όλους - και στον Δημήτρη ιδιαίτερα
 
Αννα Ριζου
Αννα Ριζου ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ.........ΤΟ LIKE MOY EINAI MONO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ..........!!!!!!
 
Γιώργος Μοσχος
Γιώργος Μοσχος Παραγόντων το ανάγνωσμα. Δυστυχώς. 12 ετών και πανελλήνιος ρέκορμαν στην κατηγορία του και τον απέβαλαν; Συγχαρητήρια στον υιό Ζαρονίκα, τον Μήτσο, που έφτασε την ομάδα μέχρι εκεί. Αυτό του ανήκει δεν θα του το αφαιρέσει κάνενας παράγοντας! Και πάλι συγχαρητήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: