ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Θέλει να κλείσει το κόμμα, ποιος θα πληρώσει τα χρέη;

«Την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα την αποφασίσει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.» σχολίασε, απαντώντας στη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση η κα. Γεννηματά.

Αναστολή λειτουργίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως μεμονωμένου Κόμματος, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ευρείας Κεντροαριστεράς, θέλει η Φ. Γεννηματά!



Με νέα κόλπα πολιτεύεται η Φώφη Γεννηματά, υπό την πίεση το Ευ. Βενιζέλου. Αφού απέριψε την αρχική θέση της για συμφωνία με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για απλή αναλογική, αφού αυτή προβλέπει την καταργηση του μπόνους, διατηρεί το 3% και προχωρεί στην κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών, ζητήματα με τα οποία συμφωνούσε μέχρι πρότινος το ΠΑΣΟΚ, τώρα μιλώντας στο ΣΚΑΪ λέει ότι θα φέρει δική της πρόταση.

Είναι αυταπόδεικτο ότι πίσω από την Φ. Γεννηματά είναι ο Ευ. Βενιζέλος που πιέζει ώστε το ΠΑΣΟΚ να μην αλλάξει ρότα και στηρίξει πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Άνοιξε όμως θέμα αναστολής λειτουργίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως μεμονωμένου Κόμματος, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας ευρείας Κεντροαριστεράς, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως, οι σχετικές διαβουλεύσεις, προς αυτήν την κατεύθυνση με «Το Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν έχουν "κλείσει". Αυτά είπε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το πρωί της Κυριακής σήμερα, στον ΣΚΑΪ. 

«Την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα την αποφασίσει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.» σχολίασε, απαντώντας στη σχετική δημοσιογραφική ερώτηση η κα. Γεννηματά, για να συμπληρώσει:

«Αν ήθελα μικρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. το είχα, το παρέλαβα. Επιδιώκουμε το νέο και το μεγάλο, με σταθερά και όχι μετέωρα βήματα».

«Εμείς δεν γκρεμίζουμε το γήπεδο για να ψάχνει η Παράταξη να παίξει εκτός έδρας», ολοκλήρωσε η κα. Γεννηματά, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, λόγω των ημερών.

«Σε όλους τους τόνους έχω τονίσει, το ξαναλέω σήμερα: Συμπλήρωμα δεν θα γίνουμε κανενός, ούτε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ούτε της Ν.Δ.», έκλεισε τη συνέντευξή της η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επανερχόμενη σε αρχική δημοσιογραφική τοποθέτηση, περί διαβουλεύσεων «απορρόφησης» του ΠΑ.ΣΟΚ. από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Άθελά της όμως παρέπεμψε στο εκρεμμές ζήτημα των τραπεζικών δανείων κια στο ερώτημα του ποιος θα πληρώσει τα θαλασσοδάνεια που πήρε το ΠΑΣΟΚ και μένουν ανεξόφλητα; Πως θα κλείσει τα βιβλία του ως κόμμα-επιχείρηση;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: