ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Αυτά αποφασίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων – Δεν έχει «τέλος» η κατηφόρα

Φωτογραφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων.

 Τελείωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων μετά από μια «μαραθώνια» συνεδρίαση 7 ωρών!

Επιγραμματικά αναφέρονται:

ΔΕΥΑΠ το ανάγνωσμα

Το πρώτο θέμα της συνεδρίασης που αφορούσε τη ΔΕΥΑΠ, κράτησε 3 ώρες περίπου, αφού ο κ. Παπανικήτας είχε τη φαεινή ιδέα να διαβάσει στους δημοτικούς συμβούλους την άνω των 10 σελίδων εισήγησή του, την οποία ωστόσο είχαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι! Προφανώς θα νόμιζε ο κ. πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ότι δεν ήξεραν να διαβάζουν οι άνθρωποι! Τελικά ψηφίστηκε από το σώμα η εν λόγω εισήγηση-ενημέρωση! Αυτό κι αν είναι επιτυχία: να ψηφίζει κάποιος ένα «ενημερωτικό» κείμενο…

Θαλάσσιο Μέτωπο

Στο κομμάτι του θαλασσίου μετώπου, ο Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών από το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι θετικές! Παρόλα αυτά η κινητοποίηση της 5ης Ιουλίου θα γίνει! Την πρόταση αυτή, αποδέχτηκαν πέραν της Δημοτικής Αρχής, οι παρατάξεις του κ. Τζανάκου και της κας Σαμούρη, ενώ οι κύριοι Ντρίνιας και Πατούχας απουσίαζαν, αν και είχαν δηλώσει ότι θα την υπερψήφιζαν!

22.500 ευρώ για προβολή

Σε ότι αφορά τα 22.500 ευρώ για προβολή της κινητοποίησης, θέμα που ανέδειξε το salos.gr (δείτε εδώ), ειπώθηκε μεταξύ άλλων και επί της ουσίας, από τον κ. Δήμαρχο της πόλης, ότι «ας τα βάλουμε στην άκρη αυτά τα λεφτά μήπως μας χρειαστούν»!!!!!! Τώρα τι σημαίνει αυτό, ένας Θεός ξέρει και ο …Περισσός! Για την ιστορία, την εν λόγω πρόταση δεν αποδέχτηκε η παράταξη της Νέας Πόλης και η ΡΑΠ, η οποία τόνισε παρόλα αυτά ότι συμφωνεί να δοθούν τα 5.000 ευρώ για φυλλάδια όπως έλεγε το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη!

Ξερόλακκα

Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα της Ξερόλακκας και τη δημιουργία ΣΜΑ, κάτι για το οποίο κάποτε -όχι πολύ παλιά- ο κ. Πελετίδης και η ομάδα του ΚΚΕ «διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους» και εναντιόνωνταν σε κάθε δημοτική αρχή, υπερψηφίστηκε! Το ωραίο στην όλη αυτή υπόθεση, είναι ότι πλέον, με τη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, δεν βλέπουμε για το θέμα της Ξερόλακκας, ούτε «φέρετρα», ούτε απειλές, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους κατοίκους της περιοχής! Κάτι που στο παρελθόν γινόταν κατά κόρον… Απουσία των κατοίκων -κατ’ επιλογή προφανώς – αποφάσεις παίρνονται!

salos.gr- Ρεπορτάζ: Ηλίας Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: