ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Διάταξη για την απόσυρση αυτοκινήτων προαναγγέλθηκε



Θετική ρύθμιση στο αίτημα για απόσυρση αυτοκινήτων, ανακοίνωσε ο αναπλ. υπ. Οικον. Τρ. Αλεξιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛΛ Δημ. Καμμένου. Η αγορά αυτοκινήτων έχει παγώσει αναμένοντας να υπάρξει παράταση στην απόσυρση και ο Τρ. Αλεξιάδης επεσήμανε με νόημα πως «όταν δεν έχουμε πωλήσεις αυτοκινήτων δεν έχουμε και έσοδα».

«Πολύ σύντομα θα φέρουμε διάταξη που θα λύνει το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω χρονικό διάστημα και για ποια τιμή. Θα λυθεί το πρόβλημα πολύ σύντομα», είπε ο Τρ. Αλεξιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έπρεπε να είχε λυθεί το ζήτημα πριν λήξει η ημερομηνία, καθώς «θα δώσει ανακούφιση και στους πολίτες και στις επιχειρήσεις και στα έσοδα του δημοσίου».
Ο Δ. Καμμένος ζήτησε να δοθεί παράταση στην απόσυρση και χαρακτήρισε ως «θετική είδηση» την απάντηση του Τρ. Αλέξιάδη, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η απόσυρση «είναι ένα φορολογικό κίνητρο με μειωμένο τέλος ταξινόμησης. Έχει οικολογικό και οικονομικό περιεχόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: