ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Υπόχρεοι με την προσωπική τους περιουσία οι εργοδότες


Με μια σπάνια στα δικαστικά χρονικά απόφαση, η οποία έχει εμβληματική σημασία για όλους τους εργαζόμενους που πέφτουν θύματα εργοδοτών κρυμμένων πίσω από την εταιρική "ασυλία" ως φυσικά πρόσωπα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε πανηγυρικά τους απλήρωτους εργαζόμενους της εφημερίδας "Επενδυτής", που διέκοψε την κυκλοφορία της τον Δεκέμβριο του 2013.
 
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι υπόχρεοι έναντι των εργαζομένων δεν είναι μόνο η εταιρεία - εκδότρια του "Επενδυτή" DBAS, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που τη διοικούσαν (οικογένειες Σκαναβή και Μπενέκου) με την προσωπική τους περιουσία.

Το δικαστήριο, με την υπ' αριθμόν 664/2016 απόφασή του, έκανε δεκτή στο σύνολό της την αγωγή που άσκησαν 42 εν επισχέσει εργαζόμενοι του "Επενδυτή" (δημοσιογράφοι και τεχνικοί), με την υποστήριξη των δικηγόρων των συνδικαλιστικών ενώσεων ΕΣΗΕΑ Απόστολος Τσαλαπάτης και ΕΣΠΗΤ Γιάννης Σκορδιαλός, με την οποία διεκδικούσαν μισθούς υπερημερίας της επίσχεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: