ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων ήταν «αλλού γι αλλού»


«Κατατέθηκαν προτάσεις και διαφοροποιήσεις, οι οποίες μάλλον στο σύνολό τους θα γίνουν αποδεκτές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιήσουμε την τελική πρόταση. Οι περισσότερες παρατηρήσεις που έγιναν, θα είναι ενσωματωμένες (στην τελική πρόταση της 6ης ΥΠΕ)».



Κι ωστόσο διαμορφώνεται η τελική πρόταση της 6ης ΥΠΕ για τον νέο υγειονομικό χάρτη της Αχαΐας

Σε ότι αφορά την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπρόσωπο του Δήμου Πατρέων, στη διαβούλευση για τον νέο υγειονομικό χάρτη της περιοχής, πρέπει να βρίσκονταν «αλλού γι αλλού». Και τούτο, διότι όπως  επεσήμανε, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιώργος Γιαννόπουλος «η κριτική που έγινε στο σχέδιο από την εκπρόσωπο του Δήμου, θα έλεγα ότι αφορούσε κάποιο άλλο σχέδιο και όχι το δικό μας. Ήταν κάποια γενικόλογη τοποθέτηση, όχι όμως επί του συγκεκριμένου. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η κριτική του Δήμου».
Το είπε πολύ κομψά ο Γιώργος Γιαννόπουλος εκ φύσεώς του ευγενικός χαρακτήρας. Αλλά η ουσία του πράγματος δεν αλλάζει. Μάλλον ο Δήμαρχος Πελετίδης έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και δεν τον απασχολούν τα της υγειονομικής περίθαλψης, παρ' ότι γιατρός!
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιώργος Γιαννόπουλος, μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» για τη διαβούλευση που είχε με φορείς του νομού την περασμένη Δευτέρα, όπου τους ενημέρωσε για το τι περιλαμβάνει η πρόταση της 6ης ΥΠΕ για τον νέο υγειονομικό χάρτη της περιοχής.
Όπως είπε χαρακτηριστικέ ο κ. Γιαννόπουλος, «θα έλεγα ότι υπήρξε μια συμφωνία στη γενική λογική του σχεδίου και όποιες προτάσεις ή διαφοροποιήσεις έγιναν, ήταν ακριβώς στη λογική του σχεδίου. Κατατέθηκαν προτάσεις και διαφοροποιήσεις, οι οποίες μάλλον στο σύνολό τους θα γίνουν αποδεκτές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιήσουμε την τελική πρόταση. Οι περισσότερες παρατηρήσεις που έγιναν, θα είναι ενσωματωμένες (στην τελική πρόταση της 6ης ΥΠΕ)».

Για την όποια «διαφωνία» εκφράστηκε, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, από την πλευρά του Πανεπιστημίου, ξεκαθάρισε, «δεν εκφράστηκε κάποια διαφωνία από το πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να εκφραστεί, γιατί δεν έχει κάποια λογική, άσχετα αν υπογείως τόσα χρόνια το πανεπιστήμιο εμποδίζει τη δημιουργία τμημάτων, τα οποία είναι απαραίτητα για τον κόσμο. Επειδή δεν υπάρχει πανεπιστημιακός που ενδιαφέρεται να αναλάβει τη διεύθυνση (των τμημάτων), εμποδίζει τη δημιουργία τμημάτων. Αυτή η λογική πρέπει να σταματήσει».

Για το κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας, ανέφερε, «το κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας είναι πλήρως στελεχωμένο και
 καλύπτει με αρκετή επάρκεια την περιοχή. Κάποιες ειδικότητες που ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν, όπως του καρδιολόγου, υπάρχουν στην πρότασή μας».

Για το νοσοκομείο Καλαβρύτων, «η πρόταση μας για το νοσοκομείο Καλαβρύτων είναι ότι πρέπει να αυξηθούν οι γιατροί».

Τέλος και σε ότι αφορά την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπρόσωπο του Δήμου Πατρέων, επεσήμανε, «η κριτική που έγινε στο σχέδιο από την εκπρόσωπο του Δήμου, θα έλεγα ότι αφορούσε κάποιο άλλο σχέδιο και όχι το δικό μας. Ήταν κάποια γενικόλογη τοποθέτηση, όχι όμως επί του συγκεκριμένου. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η κριτική του Δήμου. Προφανώς ο Δήμος, ετοιμάζεται να κρατήσει αποστάσεις. Θα περιμένουμε το Δημοτικό Συμβούλιο και την απόφαση της πλειοψηφίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: