ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του Συντονιστικού του ΜΕΤΑ ΑΧΑΪΑΣ




Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός δημόσιας ανακοίνωσης του ΜΕΤΑ Αχαΐας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την πορεία του Δήμου Πατρέων για την ανεργία, η οποία εκδόθηκε ερήμην μας από το συντονιστή της παράταξης Δημήτρη Ξούλο.

Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια πέρα από το ότι είναι αντιδημοκρατική και μη συλλογική εκπορεύεται από εργατοπατερίστικη πρακτική.
Χωρίς καμία συνεδρίαση το συντονιστικού μας το οποίο έχει να συνεδριάσει τουλάχιστον έξι μήνες με δική του ευθύνη, χωρίς καμία ενημέρωση μας, οικειοποιείται το τίτλο του ΜΕΤΑ Αχαΐας εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες συνεργαζόμενος με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκπορεύτηκε από το e-mail του κ. Χρήστου Πατούχα επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας», κομματάρχης της ΛΑΕ Αχαΐας και συνοδοιπόρο και  άκριτο υποστηρικτή της δημοτικής αρχής Πελετίδη σε όλα τα ζητήματα – μέχρι και στο προσφυγικό!
Ο κ. Πατούχας δίνει γραμμή τώρα και στο ΜΕΤΑ Αχαΐας;
Καλούμε το συντονιστή του ΜΕΤΑ Αχαΐας να συνεδριάσει άμεσα τα όργανα του ΜΕΤΑ Αχαΐας και να μην λειτουργεί ως διαμεσολαβητής κομματικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων υποτιμώντας τη συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της παράταξης.
Το Συντονιστικό του ΜΕΤΑ Αχαΐας    

Δεν υπάρχουν σχόλια: