ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για Λεωνίδα Μπόμπολα


Στον εισαγγελέα Εκδόσεων εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές Αρχές για την υπόθεση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων (ΧΥΤΑ) στην Πάφο.

Πληροφορίες από το εφετείο αναφέρουν πως οι συνήγοροι του κ. Μπόμπολα αμφισβητούν τη δικαιοδοσία των κυπριακών δικαστηρίων στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι κάποια από τα αδικήματα, για τα οποία εκζητείται ο εντολέας τους, έχουν τελεστεί στην Ελλάδα και επομένως τα ελληνικά δικαστήρια θα πρέπει να κρίνουν την υπόθεσή του.

Ο Λ. Μπόμπολας αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αφορά καταγγελίες ότι η εταιρία HELECTOR, συμφερόντων του Λ. Μπόμπολα, στην οποία είχε ανατεθεί έργο στον ΧΥΤΑ Πάφου, υπερχρέωνε, από το 2008 έως το 2015, τον δήμο για τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: