ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ενόχλησαν οι πρωτοβουλίες για πάταξη διαφθοράς!


Φωτογραφία αρχείου.


Ο Κούλης ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να αποκαθηλώσει τις εξουσίες που έχει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προκαλώντας κρίση στη Δικαιοσύνη 


Η κυβέρνηση ανοίγει τα σκάνδαλα της διαπλοκής, αλλά η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη αδυνατεί να πάρει απόσταση από το παρελθόν της. Από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή προέκυψαν τρεις πολιτικές πρωτοβουλίες κατά της διαφθοράς, τις οποίες ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας:
α) Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων.
β) Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για να εξεταστούν οι δικογραφίες που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα.
γ) Επιτροπή επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens. "Να συμμετέχετε, η γνωριμία σας με στελέχη της Siemens μπορεί να φέρει κάτι θετικό για τον τόπο" είπε ο πρωθυπουργός.
Παράλληλα ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε διεξοδικά στο σκάνδαλο Παπασταύρου, στο πώς έγινε ο Ντογιάκος προϊστάμενος, στους εκβιαστές που είχαν τιμολόγια της Ν.Δ., ενώ ανέφερε 13 ενδεικτικές περιπτώσεις σκανδάλων και διαφθοράς.
Τρακατρούκα Μητσοτάκη: Εκλογές
Για όλα αυτά η "απάντηση" Μητσοτάκη ήταν… εκλογές. Έριξε την τρακατρούκα περί εκλογών και απέφυγε να μιλήσει επί της διαπλοκής και της διαφθοράς κάνοντας ένα πολιτικό σάλτο μορτάλε ζητώντας παραίτηση της κυβέρνησης. Ξέχασε ότι πριν από λίγες ημέρες στη Ν.Δ. έλεγαν ότι "δεν ζητάμε εκλογές, επειδή δεν μπορούμε να τις επιβάλουμε"...
Ενδεικτικές όμως των ενδιαφερόντων του Κ. Μητσοτάκη ήταν και οι τρεις θεσμικές προτάσεις του, καθώς "φωτογραφίζουν" και τους... ενδιαφερόμενους:
* Αναθεώρηση του Συντάγματος.
* Κατάργηση της διάταξης για πειθαρχικό έλεγχο από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
* Η αρμοδιότητα για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών να πάει στο ΕΣΡ και οι άδειες να είναι απεριόριστες.
Δηλαδή ζητάει από τον πρωθυπουργό να αποκαθηλώσει τις εξουσίες που έχει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προκαλώντας κρίση στη Δικαιοσύνη και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των μιντιαρχών που τον στηρίζουν!
Δεν είναι τυχαίο ότι εύκολα ο Αλ. Τσίπρας αποκάλυψε πως η ομιλία Μητσοτάκη είχε τους ίδιους χαρακτηρισμούς που είχαν το "Βήμα" και τα "Νέα" το Σάββατο, την Κυριακή και την Τρίτη! "Να αλλάξετε λογογράφο, γιατί ο κ. Ψυχάρης είναι πολύ προβλέψιμος και σας εκθέτει", σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: