ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τώρα ζητά εξιλέωση ο παρεκτραπείς ιερέας της Βέροιας


Αυτοί είναι οι... Έλληνες, που δεν θέλουν τους... ξεφτιλισμένους. Δηλαδή τους πρόσφυγες. Δυστυχώς ανάμεσά τους ήταν και ο παπα-Ευλόγιος!


Μερικοί ξενοφοβικοί κάτοικοι της πόλης ήσαν οι... ήρωες της εξακόντισης γουρουνοκεφαλών!


Μερικοί ξενοφοβικοί κάτοικοι της πόλης ήσαν οι... ήρωες του απεχθούς επεισοδίου, κατά το οποίο πέταξαν γουρουνοκεφαλές και στράφηκαν κατά ταλαίπωρων και δύστυχων ανθρώπων, όπως οι πρόσφυγες στην Βέροια. 

Πάντως, τώρα ήσυχα κυλούν -μετά το βράδυ της π. Παρασκευής- οι μέρες το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή Αγία Βαρβάρα.

Η πλειονότητα των πολιτών αγκάλιασε τους πρόσφυγες και καθημερινά φθάνουν στο κέντρο άνθρωποι κάθε ηλικίας για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και να δηλώσουν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν στη λειτουργία του Κέντρου. 

Οι συνθήκες είναι καλές μάλιστα ο ιερωμένος που συμμετείχε στις ακρότητες της Παρασκευής δίνει συνεχώς το «παρών» εκεί, πιθανώς θέλοντας έτσι να εξιλεωθεί.


Πρόκειτε για τον παπα- Ευλόγιος όπως συστήθηκε, που ήταν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και που έκανε λόγο για «ξεφτιλισμένους» (σ.σ.: χαρακτηρισμός για τους πρόσφυγες αυτός) και στη συνέχεια είπε πως «δεν θέλουμε εικόνες Ειδομένης, θέλουμε ειρήνη». «Στα 200 μέτρα υπάρχει μια καλόγρια, αν πειραχτεί μια τρίχα της θα γίνει χαμός», πρόσθεσε ενώ άλλοι φώναζαν «οι Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Λες και τους είπε κανείς πως ανήκει στη... Μαδαγασκάρη! 





Γουρουνοκεφαλή και στο κέντρο φιλοξενίας Σχιστού

Αλλά η ανοησία δεν έχει τέλος. Αγνωστοι πήγαν νύχτα στο hotspot του Σχιστού και κρέμασαν μια γουρουνοκεφαλή στον φράχτη, ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί!

Οι δράστες εκτός από τη γουρουνοκεφαλή κρέμασαν και έναν σταυρό, πότισαν τη γη με αίμα γουρουνιού και ανάρτησαν και ένα χαρτόνι που έγραφε «Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη την υπέρμαχο στρατηγό, την προστάτιδα του γένους των Ελλήνων».

Θεωρείται ότι εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι μουσουλμάνοι θα το θεωρήσουν ακάθαρτο και δεν θα δεχθούν να μείνουν εκεί.

Το κρέμασμα γουρουνοκεφαλής σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν σε χώρες της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
«Καταδικάζουμε αλλά και κρυβόμαστε...», άρθρο του Άγγελου Ντάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: