ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Δ. Παπαγγελόπουλος: Μνημείο υποκρισίας, ανακρίβειας


 

«Μνημείο υποκρισίας, ψευδολογίας, ανακρίβειας», χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τις βολές που δέχθηκε με αφορμή την αναφορά της εισαγγελέως Τσατάνη και τον πολιτικό θόρυβο που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη συνέχεια. 


Παράλληλα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος τόνισε ότι δύο δικαστικοί «είναι θεμιτό» να συζητήσουν την πορεία μίας υπόθεσης.

«Και στο θέμα των προαγωγών και της επίθεσης εναντίον μου, το θέμα είναι γεμάτο μνημεία. Είναι μνημείο υποκρισίας, ψευδολογίας, ανακρίβειας. Δεν θα έπρεπε καν να αναφερθούμε στο θέμα Τσατάνη. Διαβάζοντας την αναφορά της θα δείτε ότι είναι ερασιτεχνική προσπάθεια εμπλοκής μου», είπε ο Δ. Παπαγγελόπουλος, mιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Από την πλευρά του ο Ν. Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε στην συνάντηση Παπαγγελόπουλου – εισαγγελέως Τσατάνη και είπε ότι δέχθηκε τηλέφωνο από διάδικο στην υπόθεση MARFIN, αλλά δεν δέχθηκε να γίνει συνάντηση. Και πρόσθεσε: «όταν όμως μου τηλεφωνεί δικαστικός που μπορεί να είναι και γνωστός μου, δεν θα έλεγα στην γραμματέα μου «μην απαντάς». Μπορεί να είναι θεμιτή η διάστιξη στα θέματα για το πρακτέο μίας υπόθεσης ανάμεσα σε δύο νομικούς λειτουργούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: