ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο Μάκης Μπαλαούρας δεν θέλει πρόσφυγες επενδυτές!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Μπαλαούρα: Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία για τα Σκόπια!
Θέλει όμως να λυθεί το θέμα της ονομασίας της FYROM
 
"Λάδι στη φωτιά", στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, "έριξε" ο Bουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», λέγοντας πως, δεν θα είχε αντίρρηση ονομαστεί η γειτονική χώρα ως «Μακεδονία»! 


«Το ζήτημα είναι τριτεύον. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το "Βόρεια Μακεδονία" ή το "Σλαβομακεδονία". Το "Μακεδονία" δεν θα το απέρριπτα προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά! 

Παράλληλα, ο κ. Μπαλαούρας εκτίμησε πως, μετά το ζήτημα με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, είναι επόμενο να ανοίξουν κι άλλα κανάλια με τους ΑΝΕΛ χωρίς να δώσει επαρκείς περαιτέρω διευκρινίσεις. Υπεραμύνθηκε πάντως της παρουσίας του κ. Γιάννη Μουζάλα στη θέση του. 

Τέλος, διαφώνησε με την πρόταση του Υφυπ. Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, περί επενδύσεων από πρόσφυγες / μετανάστες, λέγοντας πως, «πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι Υπουργοί τι λέμε, πότε το λέμε και κυρίως γιατί το λέμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: