ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Pro Asyl: Η Ειδομένη, αποτυχημένη ευρωπαϊκή πολιτική



Για πλήρη αποτυχία στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, και ιδιαίτερα της κατάστασης στην Ειδομένη, κατηγορεί την Ευρώπη ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος της γερμανικής οργάνωσης για τους πρόσφυγες Pro Asyl, Καρλ Κοπ.


"Η Ελλάδα θα έπρεπε εξ αρχής να έχει λάβει ευρεία βοήθεια, ώστε να μπορέσει εξασφαλίσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα. Όχι μόνο μάλλινες κουβέρτες και ράντζα", δήλωσε ο Καρλ Κοπ, σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου.

Μετά το Καλαί, η Ειδομένη είναι ο επόμενος κακός οιωνός μιας αποτυχημένης ευρωπαϊκής πολιτικής στο προσφυγικό, πρόσθεσε ο Κοπ και κατηγόρησε τους σκληρούς της ευρωπαϊκής πολιτικής ότι συνειδητά ποντάρουν στις αποτρεπτικές εικόνες της Ειδομένης.

Όπως είπε, πρόκειται για "μια κυνική, περιφρονητική της ανθρώπινης ύπαρξης πολιτική", επεσήμανε ωστόσο πως "παρακολουθώντας απλώς αυτές τις άσχημες εικόνες, δεν αντιμετωπίζονται οι παγκόσμιες κρίσεις και δεν παύουν να έρχονται οι άνθρωποι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: